nadjamayr

Nadja Mayr

Första natten 

Inlägget innehåller adlinks i samarbete med bubbleroom

Hej fina du,

Äntligen har vi kommir HEM, första natten i huset igår! Därav min frånvaro här på bloggen, ledsen för det och lovar bättring.

Att flytta och bygga hus är långt ifrån så mysigt och glamoröst som man önskar, jäklar vad mycket det varit och fortfarande här. Och senaste dagarna har varit slitiga, snabbmat, stress, rufsigt hår men ändå en bubblande lycka och den där känslan av att det här är början på något nytt.

 

Mina älsklingsblommor och lite bubbel för att fira. Blir verkligen glad av blommor och att lukten sprider sig i hela huset, vårt hus <3

 

Hur ljuvliga är dom inte? De piggar verkligen upp i byggkaosen.

Myskläder och en bränna som forfarande sitter i trotts att det var 9 dagar sen vi sprayade oss hos Missfancys, love it!

Några grannar kom över och skålade när lillan somnat..

Första morgonkaffet i huset, en speciell känsla.. Sovit så gott och så stolt över min tuffa lilla tjej som sovit hela natten i sitt nya rum, somnade själv och vaknade pigg och glad vid halv sex, haha lite tidigt men ändå. Så skönt att denna flytten snart är över så jag kan lägga all tid på min stjärna istället 🙂

Två trötta tjejer igår, ruffsiga i håret, hon i pyjamas och jag osminkad i myskläder.. Men glada, för trotts allt som varit, så är det så värt det!

Hollies pyjamas kommer från LIVLY och mina shorts från Lexington min mysigaste tröja just nu från Bubbleroom, du hittar den HÄR, just nu på rea dessutom..

Nu måste vi fortsätta. Fin lördag vänner <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats