nadjamayr

Nadja Mayr

Frågor och svar del 2

Inlägget innehåller annonslänk till Lyko.

Hur får ni ert förhållande att funka trots småbarnsåren? Är ni alltid överens om barnuppfostran?

Vi är för det mesta överens när det kommer till barnuppfostran och när vi ställs inför svårigheter, tex hade vi en stökig period vid maten, så pratar vi ihop oss gör upp en plan och kör på den. Vi försöker vara enade framför barnen och stötta varandra. Visst är det kämpigt ibland men samtidigt mäktigt att känna sig som en familj och som ett team. Vi gör mycket ihop hela familjen och försöker att njuta av denna tid som inte kommer tillbaka. Sem är vi ganska bra på att unna oss att verkligen mysa med god mat och gott vin bara han och jag. Och sen någon natt iväg på hotell, ett dygns dejtande. Det finaste är att man uppskattar de små sakerna så mycket nu och att man också längtar hem snabbt till de som är vardag. Sen tror jag viktigast av allt tillsammans med egentid är att prata med varandra hela tiden. Inte nöja sig när det inte känns bra. Heja på varandra, kämpa som ett team och vara stolta över vad man byggt upp.

Skulle du vilja lista dina favoriter gällande skönhetsprodukter?

Åh så svårt, använder Cetaphil just nu när det kommer till hudvård, gillar även Nuxe produkter väldigt mycket. Sen tycker jag verkligen om Estelle o Thild. Använder deras solpuder och rouge. Gillar naturliga produkter och en naturlig look. Nude till läpparna, mascara och lite fuskbränna, använder denna bus.

Hur tror du att det hade varit att få två pojkar istället? Önskade du att få tjejer?

Hade jag gissat innan hade jag nog sett mig lite mer som en pojkmamma men har varit fantastiskt roligt med två tjejer. För mig spelar det ingen roll alla är bara så lycklig över två barn som mår bra. Säkert hade det varit lite annorlunda men lika underbart.

Favoritparfym just nu?

Åh svårt, nu till hösten får jag nog säga min Gucci flora.

Hur stylar du ditt hår? Såå snyggt!

Med locktång, saltvattenspray och dryspray. Svårt att beskriva såhär men tänkte filma hur jag gör. Har faktiskt precis lärt mig hihi.

Älskar din blogg och insta, Du sprider då mycket inspiration och feel good:)<br />Jag och min man planera att köpa ett hjälte vads hus och tycker ert är då fint. Vad kostade alla tillval ni gjorde? Eller den totala summan på huset om det är enklare:) Ångra ni något på huset? Kram

Oj vet du jag vet inga exakta kostnader utan bara slutsumman med tomt och allt vilket landade på ca 7. Vi hade inte ekonomisk möjlighet till så mycket tillval så vi körde väldigt basic och ändrar lite eftersom. Hmm svårt. Inte hittills vad jag kan komma på, vi är jätte nöjda 🙂 Lycka till med allt ❣️

Hej och tack för en fantastisk blogg!! Du inspirerar mig dagligen med recept och annat härligt, så tack! Jag har en fråga jag ställt här tidigare men inte fått svar på så jag försöker igen!! Jag har tankar på att studerar till lärare (F-3) och undrar lite hur det är. Vad har du för erfarenhet kring det och vad tycker du är de främsta för-nackdelarna? Förstår att du inte jobbar nu med det då du är mammaledig men hur tyckte du det var innan du gick på mammaledighet? Stor kram <3

Tusen tack! Jag älskar jobbet som lärare, jag har alltid velat på något sätt jobba med barn/ungdomar och det är otroligt häftigt att vara med på deras resa, se utvecklingen och verkligen få jobba med att stärka varje elev. Det tyckte jag var fantastiskt och alla mina elever har jag varmt om hjärtat. För mig var det mest negativa att klasserna är alldeles för stora, varje elev är värd mer tid än vad man kan ge till en klass med över 30 barn. Då har jag dela lite svårt att stå för det och det blir svårt att verkligen göra det jobbet man vill göra. Tiden räcket inte till. Men i det stora hela så tycker jag att det är ett fint och viktigt jobb som verkligen behöver fler bra vuxna förebilder.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Camilla

  Hej!
  Har en fråga gällande era nattningsrutiner!

  Jag har två barn i samma ålder som Hollie och Nora!
  Du skrev i ett tidigare inlägg om att ni bytte nattningstaktik och att hollie nu somnar själv!
  Hur gör ni vid nattning?
  Frågar då min tvååring börjat ta timmar att natta numera och jag har slut på idéer!

  Tack för en fin blogg!

  kram!

stats