nadjamayr

Nadja Mayr

Från hjärtat inför morsdag

En ledig dag med mina hjärtat idag och då det är rätt grått ute passar vi på att bara mysa inne hela dagen. Gud så skönt att bara vara och när Nora skulle vila kröp vi ner alla fyra i vår säng. Bara gos i myskläder hela dagen.

Imorgon är det morsdag, jag som tycker alla anledningar att fira är underbara älskar såklart denna dag. Även om en dag kan kännas lite fjuttig när man skulle kunna fira varje dag. Fira att just jag fick chansen att bli mamma, att just jag fick Hollie och Nora. Jag brukar alltid säga att jag hittade hem den dagen jag blev mamma, som att nu är det min tid, nu har jag chansen att bygga min egna lilla värld precis så som jag önskat och drömt, med min lilla familj och vår framtid. Att nu har jag precis allt jag behöver och att från den dagen så fylldes livet med liv, med kärlek och med trygghet.

Jag är så tacksam att jag fick bli mamma, att min kropp gav mig möjligheten, att jag hittade någon att bilda familj med, någon som ville samma som jag. Att vi tillsammans skapat det största i livet & fick då en stor dos oro, trötthet, skratt och kärlek som knappt går att beskriva. Världens tuffaste, finaste och mest meningsfulla jobb. Som gör varje dag viktig.

Så lika mycket som jag vill fira vill jag känna den tacksamheten.

Och lika mycket jag vill gratta och krama alla mammor där ute som gör ett fantastiskt jobb, vill jag skicka ut en tanke och en ännu större kram till alla där ute som saknar en mamma, till alla mammor som saknar ett barn, till alla som ville men aldrig fick chansen att bli mamma, till alla som haft en mamma som inte gett den kärlek och trygghet en mamma ska ge, (jag hoppas ni får er revanch den dag ni själva blir mammor, om ni vill bli det), till alla ensamstående som gör ett dubbelt jobb, till alla mormödrar och farmödrar som finns där. Till alla som behöver det lite extra såna här dagar. <3

Kom ihåg att ett samtal, ett sms, en kram.. kan göra någons dag ❤️

Till min mamma. Till min mormor. Till tjejernas farmor. Jag älskar er & jag älskar att ni älskar våra barn.

Och till Hollie och Nora, ni är hela min värld, jag älskar allt vad ni är, varje lite millimeter av er & kommer föralltid att göra det. Jag vill alltid finnas där, nära i hjärtat, vart ni än är.

All min kärlek, hela livet vill jag ge.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats