nadjamayr

Nadja Mayr

Från hjärtat, TACK

Inlägget innehåller annonslänkar till Gina Tricot

Vet ni?! Jag har säkert gråtit 20 gånger idag. Ibland känns det skönt att få ha en sån dag. Bara vara Nadja, lägga bort alla måsten och låta alla känslor komma. Varje gång jag läst en kommentar har jag fått tårar i ögonen. Så himla fina ni är som peppar, är öppna och ärliga, tar er tiden fast än ni själva är mitt i kaosen, ni är fantastiska!

TACK. Från hjärtat, TACK. Ni ska veta att ni gjorde min dag.

(Byxor HÄR och mysigaste teddyjackan HÄR)

Nu ska jag hoppa i pyjamas och äta glass direkt ur paketet (en favorit som vi gjorde när vi va små) i soffan med mannen, inget jobb ikväll, bara mys!

Så håller jag tummarna för en bättre natt här hemma och hos er alla andra som kämpar. Något jag lärt mig sen jag fick Hollie är att alla faser går över och emellan dom är det ofta himla underbart.. Tycker också att efter första året blir det bara enklare och enklare. Ni är fantastiska allihopa!

All kärlek till dig,

Kram N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats