nadjamayr

Nadja Mayr

Frankrike med Yves Rocher

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej vännen ❣️

Nu sitter vi på tåget tillbaka till Paris och ska sen åka vidare till flygplatsen. Kommer hem i natt till mina hjärtan där hemma och nu längtar jag verkligen efter att få kramas och spendera tid med familjen.

(Set från Gina tricot, byxor HÄR, topp HÄR)

Tidigt imorgon bitti så åker vi till Gotland för att fira midsommar och känner mig lite pirrig i hela kroppen av att äntligen få komma dit igen. Det ska bli så mysigt. Så imorgon ska vi landa där och försedda inför midsommar, plocka blommor, njuta av varandra och Gotlands luften med fina vänner ❣️

(Klänning från Bymalina X Lindex)

(Min klänning är från Cubus, HÄR)

Vi har haft det underbart i Frankrike. Paris är vackert men kanske inte min favoritstad som för många andra. Har varit här en del när jag jobbade som modell så var fint att komma tillbaka. Se det på ett helt nytt sätt och alla minnen.. Men jag älskar städer vid havet än mer och maten i Frankrike är inte heller min favorit, gud så mycket bröd jag ätit, min mage mår inge vidare just nu, men det fick de vara värt 😉

(Klänning Cubus HÄR)

(Bikini NAKD)

Däremot La Gacilly, en liten vacker by där Yves Rochers huvudkontor, hotell och där mycket av odlingarna ligger var magisk. Yves Rocher är ju växtbaserad skönhet byn är i full blom och otroligt vacker. Så fint att se hur genuint allt är, med mycket hjärta och med fokus på naturlig skönhet och på miljön. Yves Rocher är ju extremt stort i Frankrike och finns lite överallt här.

(Klänning Cubus HÄR)

Vi har haft så mysigt och fått se hur innehållet i produkter, lära oss mer om process, historia och fördelar, doftar på ljuvliga produkter och haft så mysigt tillsammans. Mycket om blommor, växter och dess vackra fält. Yves Rocher hotellet blev jag helt kär i, ett ekohotell, med spa, odlingar och helt fantastisk utsikt.

Ett helt underbart gäng som skrattat mycket ihop, varma, intelligenta och mysiga allihopa. ❣️

Kram ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marija

  Hej fina Nadja!

  Vi har precis köpt vårt drömhus och får tillgång till det om knappt 6veckor!! Vi letar inspiration för fullt till golv och väggar och jag fastnade så för nyanserna i ert vackra hem! 😍 Jag har sökt bland dina inlägg med hittar inte om du har skrivit något om vilken färgkod eller golv ni har hemma. Har du möjligen koll på det? Vi har hittat några godbitar men känner oss inte helt hundra än och jag du kan nog föreställa dig hur mycket som snurrar i huvudet nu 🙈

  Ha det underbart! 🌸

  1. nadjamayr
   nadjamayr

   Hej fina och stort grattis så kul! Färgen heter kalk från jotun lady. Golvet tror jag heter nouveau blonde eller liknande 🙈❤️❤️

stats