nadjamayr

Nadja Mayr

Fredag och lite lycka

(Innehåller adlink till Cubus)

Fina fredag,

Vaknade med en bättre känsla än på länge, så härligt med långledigt, fått bra med sömn, strålande sol och dejt ikväll med mannen.

Vi tog en lugn start här hemma och sen en PW, att dra båda i vagnen blir fasiken bra träning, svettigt och härligt att gå bland att det gröna, lilla ån och bara njuta.

Vi tog en sväng förbi grannar och tjejernas kusiner. Så lyxigt att ha så många nära oss.

Nu har mannen kommit hem så jag jobbar en stund. Skönt att kunna dela upp dagen lite.

I eftermiddag ska tjejerna sova hos farmor och farfar. Det blev lite spontant efter Hollies önskemål, så vi har inget planerat. Men vi ska ut å käka och förhoppningsvis ta ett glas på någon uteservering. Hur som, det ska bli underbart. Vi dejtade varandra väldigt ofta innan barn och älskar att hå ut bara vi, då tog man det nästan för givet, men nu njutet man ju så mycket. Känner mig pirrig idag.

Att sen ha två hela dagar till, lycka! På tal om lycka, det är något jag ofta känner när jag är ute och promenerar allra helst nära vatten, tar in, andas och njuter. Dessutom första juni imorgon, alltså de tre mest älskvärda och ljuvliga månaderna framför oss. Snart snart dags för att flytta till sommarhuset också, det är nog den största lyckan inom mig just nu, att ha det framför oss.

Klänning HÄR, väska från Indiska.

Önskar dig en himla härlig fredag, vad du än gör!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats