nadjamayr

Nadja Mayr

Gårdagen

Igår blev det en middag på Stelor, detta underbara, charmiga och idylliska stället. Jag älskar det! Naturviner och fantastisk mat. Världens gulligaste personal. Och miljön, magisk!

Tjejerna somnade i vagnen lagom till varmrätten, så lite lugn och vuxentid fick vi. Annars är stället väldigt barnvänligt. Hur gosigt ser det inte ut när ens hjärtan somnar bredvid varandra i in bäddade i varsitt täcke? 💗

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sarah

  Hej!

  Ser att ni har en annan vagn än den ni haft tidigare. Det ser ut som en buggaboo, men tidigare har ni väl haft en uppababy? Funderar själv på vilken syskonvagn det blir och har funderat på uppababy. Har ni bytt eller har ni en vagn på Gotland och en annan i stan? Varför bytte ni om ni har bytt? Tack för en underbar och inspirerande blogg :).

 2. Jennie

  Hej Nadja! Ni ser ut att ha en helt fantastisk sommar på Gotland! Älskar att följa dig och din familj. En liten fråga, har du något bra tips på hur du får Hollie att sova i vagnen? Jag tänker på att ni verkar ha bra sovrutiner hemma och när man då är ute försvinner rutinen.
  Jag har själv en dotter som blir två i september och som älskar nattningsrutinen hemma. Vilket gör att är vi iväg så ”vägrar” hon oftast att somna.
  Tack för bra och inspirerande blogg och instagram!
  Kram

stats