nadjamayr

Nadja Mayr

Gårdagen, dejt och övernattning för mini

Vilket väder Stockholm har bjudit på, vår huvudstad är så magiskt vacker dagar som dessa. Igår lämnade vi som sagt H hos farmor och farfar, de följde med oss till båten som vi tog in till strandvägen. H vinkade av oss och var en riktig solstråle vid både lämning och hämtning, så himla skönt för oss och så mysigt att veta att hon tycker att det är kul att vara hos våra föräldrar.

Vi promenerade sen längst strandvägen och stannade för både en sangria och ett glas bubbel, njöt av solen, varandra och att bara vara. Man uppskattar det på ett annat sätt sen man blev förälder tycker jag, man njuter mer på ett sätt och lite lever man mer i nuet, då saker man tidigare tog för givet känns som lyx idag. Samtidigt är det så underbart att få komma hem till sin mini efter lite egentid, dubbel lycka.

Vi avslutade kvällen med en underbar middag på ett av mina favorit ställen, Supper gården. Magisk mat precis i min smak, så tips om ni inte testat. Finns även i Visby och där är det nästan ännu mysigare. Älskar miljön.

Så konstigt att inte vakna med H hemma, det är lite som att man längtar med hela kroppen efter att få pussas och kramas med sin lilla. Vi åkte och hämtade henne vid 10 och möttes av vår glada, busiga tjej och världens charmigaste leende. Det hade gått så bra och det gör mig så glad. Hon hade haft jätte kul, varit glad och sovit hela natten förutom ett uppvak vid tolv, vi hade med oss resesängen så hon sov i den. Så skönt att det funkar. Vi har denna från BabyBjorn och kan varmt rekommendera den, världens enklaste och smidigaste resesäng, helt grym!

Så en riktigt mysig helg trotts att vi alla tre varit förkylda flera dagar nu.. En hektiskt vecka framför oss, men som avslutas med att vi åker till vårt älskade Gotland på fredag, längtar redan.

Fin kväll vänner

XX

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats