Gårdagens + 2 skönhetsfavoriter | Nadja Mayr
nadjamayr

Nadja Mayr

Annons

Gårdagens + 2 skönhetsfavoriter

Inlägget innehåller annonslänkar

Linnet är ett riktigt fynd och passar till det mesta, älskar såna plagg. Kjolen är från Nelly men tyvärr slutsåld men försökt leta upp en liknande HÄR.

Jag får ofta frågor om vilken Brun utan sol jag använder och hur ofta. Den jag länkat här är min absoluta favorit och den kostar knappt någonting. Närmare en spraytan på hemmaplan kommer du inte. Jag är helt fast och så glad att ha hittat något som funkar, speciellt med en liten då timmarna i solen blir få. För så mycket fräschare iaf jag känner mig med lite färg. Jag använder den ca var 5-8 dag och toppar med denna ljuvliga guldolja, en favorit sen länge som jag älskar. Doften också. Smörjer mig med den när jag vill ha lite extra lyster och fint glitter i hyn.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Måste bara fråga om ni är nöjda med er soffa? Så sugen på den i riktigt mörk grå (vilken färg är din?) men orkar inte åka till deras showroom och testa den först. Det jag är tveksam över är sittdjupet.. önskar ni någonsin att det va mindre så man liksom kan sitta ”ordentligt” om du förstår vad jag menar? 🙂

Annons
stats