nadjamayr

Nadja Mayr

Graviduppdatering V.37

 

Välkommen vecka 37 <3 

Wow tiden går så fort nu och snart är vår lilla tjej här. Vi har valt namn nu och alla delar till vagnen har kommit, rummet är klart, allt är köpt och fixat. Bara BB väskorna som ska packas nu, det tänkte jag göra imorgon. Vi boar i resten av huset och gör det så mysigt och redo som möjligt för den första tiden med bebis då man lite lever i en bubbla. Mini är nu ca 46 cm och väger ca 2,8-2,9 kg

95 % av alla födslar skrev mellan vecka 37-42, så spännande att det kan hända när som helst nu..

Jag är verkligen så tacksam för alla era meddelanden om att hon fortfarande ligget i säte. Skulle det vara så att det sätts igång nu innan vändningsförsök eller om vändningsförsöket inte lyckas, så har jag bestämt mig för ett kejsarsnitt. Jag känner redan en oro för förlossningen efter min upplevelse med Hollie och att lägga på att föda med säte först, behöva ett extra team och viss ökad risk, det känns för mycket. Känns iaf så himla skönt att veta vad jag känner och vill nu om något skulle komma igång.

För att vara i vecka 37 måste jag säga att jag mår helt fantastiskt, mådde aldrig så här bra med Hollie, häftigt att det kan skilja sig så mycket. Jag har fortfarande ingen värk, jag sover gott och har varken fått hepatos, blivit svullen eller fått några andra besvär. Jag är lite trött, behöver vila kroppen lite mer nu, har en del förvärkar och halsbränna, men annars har jag inget att klaga på.

Faktiskt så kan jag njuta just nu av graviditeten, att boa, fixa, längta, känna den där pirriga spänningen.. Ska verkligen försöka fortsätta njuta de sista veckorna nu <3

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina

  Aldrig kommenterat tidigare, men läser ofta din blogg och tycker du är väldigt inspirerande! Ville bara säga att du inte ska ta åt dig så mycket av alla skräckhistorier gällande kejsarsnitt. Jag födde min son med planerat snitt och det var en alltigenom fin upplevelse som jag minns med otrolig värme. Önskar dig all lycka till inför förlossningen, blir så otroligt sugen på en till liten varje gång jag tittar in här. 🙂

 2. Rebecca

  Fina, vackra du! Du ger mig en sån inspiration och sån kraft, jag är så glad för att jag hittade dig! Hoppas eran lilla tjej vill vända sig, men oavsett så kommer det gå bra, jag lovar <3 Jag är gravid i vecka 32 med mitt första barn och börjar bli lite nervös inför förlossningen, det blir mer och mer verkligt att det närmar sig.. Samtidigt längtar jag något otroligt efter att få se vem vår lilla son är, och hur han ser ut.
  Jag ville passa på att fråga dig vart dom små (vita tror jag dom är) ljuslyktorna på eran bänk/bord i köket kommer ifrån? Dom är så fina, som hela resten av ert hem!
  Tack för att du finns och stort lycka till när förlossningen sätter igång <3 kram!

  1. nadjamayr
   nadjamayr

   Hej fina du <3
   Åh vilken härlig kommentar att starta veckan med, tusen tack fina vad glad jag blir <3<3
   Åh vad fantastiskt, stort lycka till och grattis till er!
   Jag tror dom du menar kommer från lagerahuse 🙂

   Tack till DIG <3 Kramar!!

 3. Natalie

  Vi hoppas att hon hinner vända sig innan det är dags. Jag har gjort vändningsförsök just pga att han låg i säte. Han var inte så ruckbar utan låg väldigt fastkilad så det blev tillslut kejsarsnitt. Har skrivit inlägg om min förlossningsberättelse om du vill läsa, har en fantastisk upplevelse av det 🙂

 4. Christine

  Är det vecka 36+0 eller 37+0?😀 Kan man läsa om din första förlossning någonstans? Du är såå fin!😍🙏🏻

  1. nadjamayr
   nadjamayr

   36+1 idag så 36 hela veckor och är inne i vecka 37 <3
   Ja du kan söka på förlossningsberättelse uppe i högra hörnet eller bara googla 🙂 så kan du läsa om den 🙂
   Tusen tack fina <3

stats