nadjamayr

Nadja Mayr

Graviduppdatering V30

God morgon söndag 💗

Solen skiner och vi har redan varit på badhuset ett sväng. Hollie älskar det verkligen och vi älskar att se henne så glad!

Vecka 30 idag och jag mår såå mycket bättre än förra veckan. I helgen har det både funkat med långpromenad, vara med och bada med Hollie, gå på Formex en hel dag och sova gott. Så glad över det 💗

Lilla hjärtat väger nu ca 1,5 kg och är 36-40 cm lång. Nu växer hon mycket vilket kan göra att man mår illa igen i en period, för mig är det än sålänge lugnt om jag äter regelbundet. Viktigt med mellanmål nu.

3/4 av gravidteten gjord. Vecka 30 känns verkligen som en milstolpe. Åh vad vi längtar nu. I helgen har mannen röjt upp i lillasysters rum så nu ska vi börja fixa där, det roliga 🙂 Suget efter att börja boa och förbereda sig är stort.

Magen kliar en del då den växer snabbt nu, smörjer mig med denna (finns hos apoteket bla) olja gärna 3 gånger om dagen. Gravidoljan lugnar och vårdar den växande mageen och förbättrar hudens elasticitet Den innehåller naturliga ingredienser som granatäpple, mandel och jojobaolja.

Vi har nog bestämt namn nu och just nu njuter jag av att må bra, att få känns sparkar, längtan och förväntan.. kanske är det sista veckorna jag får uppleva detta 🙂

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats