Nadja Mayr

Halloumiburgare med picklad rödlök och avokado

Halloumiburgare är ju så gott och enkelt att göra, jag väljer det framför vanlig hamburgare alla dagar i veckan och då vi äter vego oftast 2-3 gånger i veckan är det perfekt med rätter som hela familjen gillar. Sötpotatis pommes och tyffelmajjo eller chilimajjon till är en magisk kombo.

 

 

Recept:

Halloumiburgare 1-2 paket

Surdegsbröd

Grönkål

Tomat

Avokado

Picklad rödlök

Chilimajonäs (gör egen utifrån detta recept, det tar 1 min och blir så gott, blandar i sambal och någon droppe honung så blir det en snabb chilimajjo)

Gör så här:

Skiva upp avokado och tomat. Stek bröden och halloumiskivorna i pannan, servera med alla tillbehör eller det du gillar. Jag undviker gärna gluten och serverade min med mer grönkål som en sallad, så gott. Snåla inte med avokadon och den picklade rödlöken!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats