nadjamayr

Nadja Mayr

Happy lillördag

Hej fina ni och trevlig lillördag!

Hoppas er dag varit fin.

Vår har bestått av träning, möte med husleverantör och fix här hemma. Nu har jag nattat Hollie för en stund sedan och ska mysa med lite popcorn i soffan, fixa lite och beta av några mejl.

Idag hämtade jag ut detta underbara paket, tror inte att jag är ensam om att älska dessa. Alltid lika vackra, stilfulla och med det där lilla extra, precis som butikerna och kläderna i sig.

imageimage

image

I paketet låg något jag suktat efter länge, en varsin Livly robe till mig och Hollie. Så galet fint och skönt och lyxigt material, är alldeles kär. Som jag skrev tidigare i veckan, jag är verkligen svag för fina myskläder. Du hittar dom HÄR

 

Och äntligen har jag hittat den perfekta lampan till Hollies rum, har velat så länge och när jag väl bestämde mig för en EOS så kunde jag inte välja färg. Men nu är jag såå glad att jag valde den grå för den blev alldeles perfekt i hennes rum. Precis den gråa jag gillar och sådär fluffig och drömig som jag vill ha det i hennes rum. Jag beställde min HÄR och såg på deras instagram att de har 20 % på allt med koden host20 till 23.59 idag.

 

image image image

Och såhär såg jag ut idag, klänningen och Choker från Ginatricot.

Nu ska jag gå och poppa lite popcorn och tända lite ljus, njut av kvällen fina ni <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats