Helgens planer | Nadja Mayr
nadjamayr

Nadja Mayr

Annons

Helgens planer

Hej vännen ❤️

Hoppas du har en fin fredag hittills. Jag ska strax hämta hem tjejerna och jag tror lite kramar och mys av dom är precis vad jag behöver idag. Känner mig låg och kan inte helt sätta fingret på det förutom lite olika småsaker som snor energi.

Ska iaf njuta av dom i ett par timmar, köpa hem massa gott och ladda för fredagsmys. De ska få mysa med sin mormor kväll då F ska på AW med jobbet, jag på jobbmiddag och sen ska vi mötas upp för en mysig staycation, så lyxigt och välbehövligt. ❣️

Älskar att sova på hotell här i Stockholm, så mysigt att bara få komma iväg lite i sin egna stad.

Så nu ska jag göra allt för att få fram lite bra energi istället. Sen ser jag fram emot en hel helg med familjen. Inga speciella planer, bara ta dagarna som dom kommer. Jag tillhör dom där det känns i hjärtar även om det bara är en kväll vi ska vara ifrån varandra. Glad ändå över hur mycket jag älskar att vara hemma och vara med familjen, det är ju den delen i livet som får allra mest utrymme . ❣️

Ha nu en underbar helg vännen,

Massa kramar N ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats