nadjamayr

Nadja Mayr

Helgplaner & somrig inspiration

God morgon fredag ❣️

Sista helgen hemma innan vi kör nästan sex veckor på ön. Så ikväll kör vi på fredagsmys hemma, mys med barnen, gott i glasen och något gott att äta.

Imorgon ska vi på dop och sen ha en dejt night. Vi har ju ingen möjlighet till hjälp med barnen när vi är på ön så vi passar på att ta en middag ihop.

På tal om dejt, mitt i jobbstöket idag sa mannen åt mig att göra mig redo för lunch med honom om en timme. Hur mysigt? Jag äter typ alltid en enkel sallad, i träningskläder, framför datorn så det är jag inte bortskämd med att gå ut på luncher 😉

Här kommer lite av min senast sparade inspiration.. Så här vill jag gå klädd i sommar. Älskar den lätta, krispiga och avslappnade stilen. Tunna fina material, gärna linne. Vitt, beige, basic, tunikor, klänningar, kjolar, skjortor och stickat..

Kan sätta ihop ett inlägg med lite tips på plagg och länkar om ni vill? ❣️

Ha nu en ljuvlig fredag vännen, N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Älskar dina inspirations kollage, älskar din stil och allt du gör! Ha en riktigt fin sommar Nadja 😘

stats