nadjamayr

Nadja Mayr

Helt slut

Haft några nätter med dålig sömn, en liten som försöker krypa och röra sig i sömnen, vaknar, stökar runt och har svårt att komma till ro. Hoppas denna fas går över snart. Hollie var likadan när hon började krypa. Det sköna är att jag vet att det är en fas, så känner ingen stress över det.

Däremot är jag väldigt trött. Slut i huvudet lixom. Varit mycket annat också, lite privata saker som tärt på mig och mycket jobb. Spänningar över saker som händer nu, mycket grubblande och funderande. Och en huvudvärk som inte vill ge med sig. Känns tungt när allt det här läggs på när man inte heller får sova. Finns lixom inte utrymme för saker som snor energi då.. Vill typ rymma till Gotland. Vila och tanka energi, komma ifatt med jobb och ta promenader. Men hade ju längtar ihjäl mig efter familjen efter en timme antagligen 😉

Idag har jag inte fått något gjort, knappt igår heller, men ett spännande möte hann jag med iaf och det är jag glad över. Jag försöker att vara snäll mot mig själv, även fast inte mycket blir gjort vissa dagar och jag hänger runt i pyjamas, osminkad och med en slarvig tofs på huvudet hela dagen.. Så får det vara ibland.

Ändå känner jag mig lycklig, jag är precis där jag vill vara i livet, med de jag vill vara och stolt över vissa steg jag vågar ta nu, men jag är trött.. Typ heeelt slut. Men det hör ju lixom till. Och det går över. Det är viktigt att påminna sig om det, om att det blir bättre och om allt bra som faktiskt är just NU. Hoppas på sol, promenader och en kaffe på altanen, andas, samla tankar och ny energi. Ser fram emot en mysig helg. En heldag med tjejerna, Tid med vänner. God mat, gott vin och skratt.

Så nu vet ni varför uppdateringen inte är på topp just nu och ifall vissa svar dröjer. Sitter med alla härliga frågor, men inte klar än och måste ta mig tid till vila ikväll också. Men imorgon kommer de första svaren upp. Hoppas ni förstår.

Önskar er en fin kväll ❣️

Varma kramar

N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Känner exakt samma sak! Min son är någon dag yngre än din lilla tjej och har ingen toppen sönn just nu heller.. vaknar flera gånger per natt och jag håller på att bli galen. Men det känns skönt att läsa att jag inte är ensam 😊 kände mig lite peppad av att du skrev att det är en fas och att man får ge sig själv lite tid att bara vara, kram

stats