nadjamayr

Nadja Mayr

Hollie 2 år

Igår fyllde vår lilla tjej 2 år.. Så himla fort tiden gått, samtidigt som det känns som att hon alltid funnits hos oss. Hon förändrade verkligen livet den dagen hon kom och det har helt klart varit de lyckligaste åren hittills. Dagarna går i ett och ibland testar hon vårt tålamod men framförallt så fyller hon dagarna med liv, skratt och kärlek. Hon får oss att vara här och nu, varje dag.

Hon har gjort mig så lycklig och lugn. Kan titta på henne i timmar, krama om henne, pussa på henne, lyssna på henne och känner alltid då precis vad som är viktigt här i livet. Så tacksam över att få vara hennes mamma och jag är så stolt över henne. Hon är så fantastiskt klok, glad, charmig, kärleksfull, omtänksam och fin. Inget gör mig lyckligare än tanken på framtiden med henne.

På morgonen fick hon alla paket från oss och ett underbart ballongbud från http://munchia.se/ 💗

Hollies ljuvliga klänning har jag fyndat på Livlys outlet förra året.

Vi bjöd på chark, ostar, frukt och glass buffé. Lite gott plock, saft, lemonad, rosé och kaffe. Ett litet och mysigt kalas med familjen.

En del av Hollies alla fina presenter 💗 Hon älskar att öppna paket och har lekt med alla nya saker nu på morgonen..

Ett lyckat kalas, en glad tjej, lyckliga föräldrar och ännu ett underbart år framför oss. Hollies första år som storasyster dessutom. Ska bli underbart att följa 💗💗💗

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena Holmström

    Hej!
    Vart är er fina matta (under köksbordet) ifrån? 🙂 Så fint hem ni har! Älskar allt!! <3

stats