Hollies rutiner och sötaste setet | Nadja Mayr
nadjamayr

Nadja Mayr

Annons

Hollies rutiner och sötaste setet

Inlägget innehåller annonslänkar

God kväll fina!

Vi har haft en mysig dag med lunch i stan, häng på altanen, kvällsbad och middag middag ute. Nu sover båda tjejerna och jag ska planera veckan lite. Älskar ljuset och att ha altandörren uppe sent på kvällen 💗

Fått lite frågor om Hollies rutiner. Hon är nu 25 månader och somnar oftast runt halv åtta och vaknar runt 7-7.30. Ungefär varannan natt kommer hon in till oss själv, men har nu 3 nätter i rad sovit hela natten i sin säng till 7.30. Skönt när hon får sova hela nätter och så mysig när hon kommer in till oss på morgonen, kryper upp i vår säng och myser lite innan vi går upp. När vi ligger där alla fyra har jag fortfarande svårt att ta in det, att det är min familj, att jag har två små tjejer och lever med deras pappa. Känner mig så rik på kärlek.

Hon äter just nu oftast ägg och gröt till frukost och gröt även före läggning. Däremellan äter hon lunch, mellis och middag.

Hon sover en gång per dag ca 1-1,5 timme efter lunch. Vi funderar dock på att dra ner på det eller tidigarelägga hennes vila dö nattningarna tagit lite tid.

Vi brukar lägger henne runt sju, vi läser alltid en bok och sen släcker vi lampan, säger godnatt, att vi älskar henne och tackar för dagen. Sen ligger vi bredvid henne tills hon somnat.

Hon har precis börjar gå på pottan, det släppte i denna vecka av sig själv, som många skrev så behövde hon bli redo. Tre gånger har hon själv gått på pottan idag utan att vi behövt säga till och ingen olycka. Så himla roligt, msn blir såå stolt, vår stora tjej.

Hon pratar såå mycket nu, räknar, sjunger, säger meningar på 6-7 ord och det är verkligen underbart att umgås med henne. En stark vilja har hon haft sen dag ett, men så mycket enklare det blir när man kan kommunicera så bra som vi kan nu, vår kloka, charmiga lilla minimänniska! Så kul man har med henne. Som hon förgyller våra dagar, full av liv, bus och kärlek. Så lycklig att jag fick bli hennes mamma ❤️

Sötaste outfiten hittar du här : Kjol // Topp

KRAMAR N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Vilken sötnos:) Har ni slutat med välling? Har för mig att jag läst att hon fått det på kvällen.

  1. nadjamayr
   nadjamayr

   Hon får välja mellan välling och gröt och väljer nästan alltid gröt så det blev naturligt 🙂 💗

 2. J

  Tips! Läs potträning på 3 dagar. Hollie är på väldigt god väg att bli blöjfri enligt den metoden. Vår son är lika gammal och varit blöjfri en månad dag och natt tack vare boken 🙌 Kram

 3. Jennie

  Verkligen sötaste setet och tjejen! Vad äter Hollie för gröt?
  Kram till er alla och tack för en härlig blogg

Annons
stats