nadjamayr

Nadja Mayr

I min sminkväska just nu

Hej vännen och happy friday <3

För mig är detta utan tvekan veckans bästa dag, får alltid en härlig känsla i kroppen och älskar att ha en hel helg framför mig! Hoppat i myskläder och sitter och jobbar lite hemifrån innan jag ska iväg för att hämta hem min mini, älskar att hämta på förskolan, så himla mysigt! Sen ska vi åka och handla lite fredagsmys och lite färska blommor.

Ikväll väntar middag med mannens bror med familj 🙂 Vad ska ni hitta på?

Just nu i min sminkväska ser det ut så här..

 Jag sminkar mig inte speciellt mycket utan faller för det naturliga med lite lyster. Ansiktskrämen och Tinted moisterizer från Estelle och Thild är två favoriter som fått följa med länge, älskar att de ger en så frisk och naturlig look. 

Parfymen är en ny favorit som jag är helt kär i just nu. Highlightern från sleek är ett riktigt budget tips. så himla bra och kostar inte alls mycket, hittade den på HM precis som deras egen rouge, som jag verkligen kan rekomender, har den i flera färger. 

Bronzern från Guerlain terracotta är också en favorit sen länge, jag har köpt min hos Sephora. Concealern från mabyelline har jag hört mycket om och var därför tvungen att testa, gillar den jätte mycket, så enkel att applicera..


Brukar vilja fylla på med lite nytt efter säsong, vi får se om jag hittar några nya favoriter i höst, isf delar jag med mig till er. Har ni någon produkt ni inte kan leva utan?


Önskar dig en fin fredag 💗 

XX

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats