nadjamayr

Nadja Mayr

Inredning, mode och lite tankar inför hösten

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej vännen,

Idag och igår har jag tagit tid att bara landa i rutinerna igen. Väckt kropp och huvud i ett lugnt tempo. Gjort allt pappersarbete jag hamnat efter med. Planerat upp hösten. Betat av mejl. Och tagit lugna mornar med tjejerna och lämningar. Vill att de får en mjukstart nu när jag faktiskt har den möjligheten. För iaf känner jag att trots att det finns en inspiration och pepp inför hösten och jobb så är man ändå fortfarande i lite semestermood.

 

Ovan ser du några av mina senaste sparade bilder från Pinterest, jag gissar att jag inte är ensam om att älska att leta inspiration i vackra bilder. Jag sparar ofta bilder jag fastnar för utan så mycket tanke bakom, det kan vara ljuset, färgtoner. någon detalj eller materialen i bilden.

Jag känner nog att jag de senaste åren landat i vilken stil som känns jag, som jag alltid känner mig bekväm i och som jag trivs att ha runt om mig. Både i inredning och kläder. Jag älskar en ljus bas som går ton i ton, vitt, gräddvitt, beige, sand, kalk.. Med accentfärger som värmer upp. Jordnära och mjuka toner. Gärna svala material som linne eller naturmaterial som trä, sten och gräs.

Som jag skrivit lite om tidigare är mitt mål i år att rensa ut, att bara omge mig av saker (och personer) som jag verkligen tycker om. Det ger mig ett lugnt och något jag verkligen upptäckt på Gotland där vi har det litet och därför har mycket mindre saker. Jag kommer rensa sånt som bara ligger, bättre att de får liv någon annanstans och vara mer noga med vad jag fyller på med, sånt som jag verkligen vill ha omkring mig, som är jag och som jag kan älska länge. Älskar också äldre saker och som en utmaning och för miljön vill jag bli bättre även på det, vintage och second hand.

Här kommer lite favoriter i butikerna just nu, tidlöst, vackert, mjukt och ton i ton. 

// Matta i ull // Pyjamas i linne // Väggdekoration //

// Teddy fåtölj // Tights i cashmere // Lång kofta i cashmere //

// Gardiner i linne // Parfym // Ribbstickad klänning // Matta //

 

// Sängkläder i linne // Kofta med knappar // Kjol med knappar // Loungestol //

Varma kramar N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats