nadjamayr

Nadja Mayr

Inspiration just nu

 

God morgon vännen

Hoppas natten varit bra. Nora har äntligen hållit sig feberfri så nu hoppas vi att det går åt rätt håll, hur mycket man än försöker så är det svårt att helt ha en bra känsla i kroppen när någon av ens små inte mår 100. Viktigt att påminna sig om att det går över och att ge sig själv korta stunder av återhämtning och i den månen man är två hjälpas åt så att båda får lite sömn och vila. Igår unnade jag mig 20 minuters yoga när barnen somnat. Det kan ge så mycket. Så glad att jag hittat yogan och tänkte skriva lite mer om det snart.

Under de dagar jag var ledig försökte jag fylla tiden med sånt som gav mig lugn och inspiration, för det är faktiskt en hel del tid man sparar genom att inte använda sociala medier. Och ni förstår säkert själva skillnaden på känsla i kroppen efter att ha fyllt den med sånt som ger positiv inspiration. Därför är det extra viktigt att aktivt välja vilka man följer, hur mycket tid man spenderar där och vad gör med den. För mig kan det vara allt från promenader, träning, musik, böcker, att skriva, att drömma, kolla inrednings inspiration, fastna för känslor, färger och material. Texter. Lära mig nya saker. Lyssna, titta eller läsa om sånt som inspirerar och intresserar mig. Att ha intressen och fylla lite av sin tid med dom ger så mycket. Just nu grottar jag gärna ner mig i hälsa, recept, inredning och yoga. Njuter av att fylla mig med dessa ämnen.

Det blev en del drömmande på pinterest och sparat massa inspiration dessa dagar. Både till lägenheten men också bilder som bara tilltalar mig på något sätt. Kanske främst i färgskala och känsla. Här ser ni lite av de jag fastnat för de senaste dagarna.

Önskar dig en riktigt fin lillördag. 

Här blir det fortsatt vab och ikväll ska jag och mannen gå igenom all inredning till lägenheten efter mötet med APT jornal. Kanske över ett glas bubbel. Känns lixom som att det finns mycket att fira samtidigt som vi är värda det efter tuffa dagar och nätter.

Kram XX

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats