nadjamayr

Nadja Mayr

Inspirerande möte, planer och drömmar

God morgon vännen <3

Sitter fortfarande i morgonrock, dricker andra koppen kaffe och försöker vara effektiv. Går sådär, har så mycket annat i huvudet just nu. Bland annat flytt. om fyra veckor får vi nycklarna till lägenheten och både jag och mannen längtar sååå mycket. Det känns som ett så rätt steg för oss att ta, ett steg mot de vi drömmer om och den vardag vi vill ha i våra liv. Så det känns fint i hjärtat.

Igår träffade jag duktiga Ann-Sofie som har APT journal på en inspirerande lunch som ska hjälpa mig med inredningen i nya lägenheten vilket känns så kul. Jag har alltid haft ett stort intresse för inredning och jag vet precis vad jag vill ha i känsla och det ska bli så kul att få lära mig mer och inspireras av Ann-Sofie, att få jobba tillsammans och att ha någon att bolla allt med. Känner mig så pepp på att ha unnat mig hjälp denna gång då det känns så viktigt att fortsätta satsa och prioritera i den riktigt vi vill.

(Magiskt god lunch igår på Standvägem 1, älskar ju allt med chili, lime & korriander mums)

Som jag beskrev till Ann-Sofie är det viktigaste för mig att lägenheten ger oss ett lugn, harmoni och en plats där vi bara kan vara, leva och ha vår vardag. Jag vill ha det enkelt med mjuka toner och jag vill älska alla saker vi tar med oss in i lägenheten.

Jag har lärt mig det med Gotland, vilket lugn det ger mig att bara ha saker man faktiskt tycker om och använder och hellre färre saker än saker bara för att. Det gäller inredning i stort men också när det kommer till de mindre sakerna som kläder eller när du öppnar badrumskåpet så ska det bara stå saker där som du använder och tycker om. Det ger mig ett lugn. Så just nu pågår rensning, vi har skänkt bort massor, säljer en del och sparar de vi använder och tycker om.

Då det också är så att detta kanske inte är vår sista flytt så känns det som en investering att göra rätt från start med all inredning så den kam följa med sen och är tidlös och hållbar

Här ser ni planlösningen på nya:

Vi har vår drömplats på Gotland med massa projekt och visioner. Vi hoppas nu får till ganska mycket mer tid där, att bara vara och njuta men också att uppfylla och att vår plats här hemma där vi spenderat vardagen ska i motsatt bara vara ett ställe att leva på, utan för mycket varken måsten eller projekt.

Här kommer lite inspirationsbilder jag visade Ann-Sofie igår, i känsla. Och tror vi pratar precis samma språk, litar verkligen på henne och ser fram emot att få inspireras, en av mina bästa känslor.

Nu ska jag ta tag i jobb, sen blir jag upphämtad vid 11.30 för ett event hemma hos Valerie. Efter det hade jag tänkt att gå på Bymalinas AW, men blir för stressigt med hämtning och stress försöker jag verkligen undvika just nu, så känns som en rätt prioritering av mig. Ikväll ska jag förbereda inför en plåtning här hemma imorgon och sen bara njuta av att ha hela helgen framför mig.

Hoppas din dag blir fin,

XX N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats