nadjamayr

Nadja Mayr

Jag behöver tid

God morgon hjärtan,

Hoppas ni fått en fin start. Här skiner solen och det är ännu en riktigt fin höstdag. Ska ge mig själv en promenad i solen sen. Jag var och tränade nu på morgonen och skulle ta en snabb bild till story men känner inte att jag vill ha med mitt ansikte. Jag ser så trött ut och det känns jobbigt, mina ögon är röda med påsar under. Jag ser varken pigg eller glad ut. Jag har fortfarande knappt någon energi, knappt något tålamod, jag känner mig närmare till gråt än till skratt. Det finns stunder då jag hittar min harmoni och då fokus bara ligger på det fina i livet och tankarna är positiva men ofta är ett kaos med tankar i mitt huvud. Under kaosen så finns den där lyckan och ron, men hittar lixom inte riktigt dit, ändå är det en trygghet att jag känner att den finns där och att jag har den inom mig. Som jag skrivit tidigare så var det som att jag kraschade efter förra året som var för mycket för mig, jag tappade bort mig själv lite på vägen och har inte helt hittat tillbaka. Och det är väl den resan som skapar det här kaoset, saknar att känna mig som mig, saknar min energi och att ha alla svaren. Just nu tvekar jag så himla mycket och känner mig så osäker. På mig själv, på saker runt om mig och på val jag ska ta. Det känns tungt att vara i det här fortfarande, att det inte går över snabbare även om jag någonstans känner att jag är på väg åt rätt håll, men det tär på mig. Jag vet att mycket runt om mig är allt jag vill ha och lite till och att det troligen bara är tid och små förändringar som behövs för att hitta rätt igen men just nu så känner jag mig ofta både ensam och vilsen. Det är mycket som spelar in och allt kan jag såklart inte skriva här, men jag vill vara ärlig och att ni mellan raderna och bilderna ska veta att livet går upp och ner för alla.

 

Jag tror att jag måste ta ett par veckor där jag fokuserar 100 procent på mig och på min hälsa. Jag måste göra det för min skull men också för att kunna vara den mamma jag vill vara och för att reda ut de tankar jag har. Min kropp säger ifrån och jag måste ta ansvaret att lyssna på den. Både den och mitt huvud behöver att jag är lyhörd nu, vila, träning, frisk luft, tid för mig, näringsrik mat, böcker som ger inspiration och människor som gör mig glad.. Jag tar två veckor paus från bloggen för att ge mig mer av den tiden jag behöver nu men fortsätter jobba med mitt bolag och med min instagram. Jag hoppas ni förstår. För er som vill följa denna resa så funderar jag på att öppna ett instagramkonto där jag ofiltrerat skriver om detta, med fokus på kost, träning och self care. Att skriva och uttrycka mig är ändå en stor och viktig del i mitt liv och kanske kan det hjälpa / inspirera någon mer att bli snällare mot sig själv <3

Så hoppas jag komma tillbaka mer som mig själv och med fin energi igen <3

Ni är fantastiska. Vi hörs snart <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. StrongerLife

  Ta hand om dig. Klart man ska ta en paus om man inte mår bra, inget blir ju bra om man inte mår bra.
  Men vilket är ditt bolag, trodde du levde på bloggen eller vad missuppfattade jag? Har inte hängt med här på bloggen så länge så jag har inte stenkoll på vad du gör.
  hur som, lycka till och ta hand om dig nu.

 2. N

  Hej,
  Hoppas din väg mot ett bättre mående fortsätter. Hoppas du finner klarhet i hur du vill leva, bo och jobba.
  Många av er större svenska influencers verkar slita väldigt hårt under tiden ni är gravida/nyförlösta/småbarnsmammor. För att sen nåt år senare krascha. Jag förstår att jobbet är superkul, bekräftande och framgångsrikt men baksidan av det verkar inte göra det värt framgången, pengarna och uppmärksamheten.
  Dina läsare och följare förstår, och de som väljer att lämna; so be it.

 3. Isabelle

  Ta hand om dig ❤️ Så klokt av dig. Jag älskar blogg så kommer vänta tills den dagen du är redo igen. Kram och krya

 4. Bella

  Bra beslut och starkt av dig att lyssna på din kropp. Jag tror att vi alla skulle behöva känna efter oftare. Jag följer dig gärna på din resa om du bestämmer dig för att starta ett sådant Insta-konto.

  Styrkekramar!!

stats