nadjamayr

Nadja Mayr

Jag kom in

Så lycklig och pirrig just nu. Jag kom in på utbildningen och redan den 11 dec börjar jag läsa till diplomerad coach. Jag har alltid tyckt om att plugga (när det är ämnen som intresserar mig ;)) och lära mig nya saker, kunskap är enligt mig alltid en investering i sig själv. Det är sån fin känsla att få utvecklas och att hela tiden komma framåt. Är så glad att få till att kunna kombinera jobb och plugg en tid nu, det ger mening för mig.

I april är jag färdig och sen får vi se om jag kommer läsa vidare, kan tänka mig att lägga till att läsa till hälsocoach också.

Som coach hjälper du andra att växa och utvecklas och bidrar på så sätt till att människor ska må bättre. Jag gick själv jos en livscoach och för mig var det magiskt och förändrade så mycket, därför känns det extra fint att själv få jobba med något som varit så betydelsefullt för mig.

Jag har så länge jag kan minnas tyckt det varit spännande med personlig utveckling, tankens kraft och vilken stor påverkan inställning har på våra liv. Att vi själv kan välja. Stress. Harmoni. Lycka. Inspiration. Självkänsla. Hälsa…

Älskar att läsa om detta och att nu få lära mig ännu mer känns fantastiskt och att få göra det till en del av mitt jobb känns bra ända in i själen ❣️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madeleine Jonsson
    Madeleine Jonsson

    Men så roligt, grattis tjejen! Kommer nog passa dig kanon. Du är så inspirerande och härlig att följa <3

stats