Nadja Mayr

Julklappsshopping

God morgon lördag,

Förlåt för min frånvaro igår men dagen gick i ett med trevligheter som shopping, bebisgos och fredagsmys med mannen 🙂 Gårdagens: Byxor och päls från Stylelevel.

IMG_6293 IMG_6294

Både Livly outlet och lite black friday shopping hanns med och många julklappar bockades av. Mysig lunch med fin vän och hennes lilla också, så skönt nu när de små är lite större och kan sitta med i barnstol, äta eller leka med något och vara nöjda.

IMG_6298 IMG_6299

Fyndade bland annat dessa underbara nattlinnen, fina T-shirt och dregglis till Hollie som hon ska få i julklapp. Blev lite presenter också men de kan jag ju inte visa. Hihi.

IMG_6300

Dessa byxor hittade jag i Livlybutiken, Hollie har ju tröjan men byxorna har varit slut överallt. Så mysiga,

IMG_6301 IMG_6302

Alltså hur söt? Vi var i Disney butiken idag och köpte julklappar och kunde inte låta bli denna goding till Hollie, hon ska få den i sin adventskalender. Fint att ta fram varje jul 🙂

IMG_6303

I första paketet ligger Hollies julkläder, tröja/klänning från HM och strumpor från Kappahl. I år ska vi matcha i mysiga stickade tröjor, tänkte först fin känning men detta blir så sött och mycket skönare för henne 🙂

IMG_6304

Så här ser hennes kalender paket ut, lite Disney jul som jag vill ha det och med en glittrig siffra på, hon får ett paket varje söndag fram till jul. förutom Dumbo och julkläder så ska hon få en bok och sista klappen ska jag köpa idag. Ska även shoppa lite julpynt, blommor och kanske svänga förbi Livlys outlet igen, Lika bra att sätta fart med andra ord. Men först ett bad och en stor kopp kaffe.

Önskar er en fin lördag ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats