nadjamayr

Nadja Mayr

Kalas

God kväll söndag ❣️

Det är fortfarande ljust ute och jag och mannen ska snart krypa upp i soffan med en pizza. Mysa och njuta av lugnet efter ett så fint kalas.

Tjejernas första gemensamma kalas och vilken fin dag vi fick. Två tjejer som somnade på några sekunder, lyckliga och trötta efter en heldag med deras närmaste.

Jag och Hollie bakade hennes tårta tillsammans, det blev absolut inte perfekt, och egentligen alldeles för svår haha. Men vi hade så mysigt och stoltheten när hennes kompisar ville ha hennes tårta kändes så fint. Att vi gjorde allt tillsammans 🙂 Tjejerna åt av smeten och det blev minst sagt ett härligt kaos 😉

Sen pyntade vi hela morgonen med ballonger och blommor. Vi bjöd på lunch och tårta. Ett litet intimt kalas med tjejernas närmaste. Familj, deras faddrar och bästa vänner. Vårkänslor. Massa lek. Fina presenter. Solsken. Kärlek.

Fint att få fira våra tjejer idag & tacksam för varenda person i deras närhet som fyller deras liv med kärlek och skratt. Själv firar jag att jag fick bli just deras mamma, varje dag. Livet lycka❣️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Vad gott det såg ut! Vad var det i salladsskålarna?
    Tusen tack fina du för all din fantastiska inspiration <3

  2. Elin

    Så fint! Vad är det för hyllsystem ni har i hallen?
    Såg himla praktiskt ut. Inköpsställe mottages tacksamt 😉 ha en fin kväll!

stats