nadjamayr

Nadja Mayr

Känslor och vab

God kväll vännen ❣️

Precis varit ute på en kvällspromenad i duggregn. Tycker det är härligt och uppfriskande att gå i regn ibland. Nu ska jag kvällsjobba lite kort efter en dags van, men bara några måsten för sen tänker jag mysa med grönsaker och dipp i soffan innan jag kryper ner med en bok. Har ju lovat mig själv att prioritera vila och återhämtning och det försöker jag hålla i.

Att få en dag bara jag och Hollie idag var så himla mysigt. Nora är extremt mammig och har alltid varit & Hollie får ofta stå ut med att Nora alltid ska vara hos mig. Det har gjort att Hollie blivit mer pappig och det har gjort lite ont att det i vardagen är svårt att ge henne allt det där jag gav innan, livet ser ut så men har saknat oss och det är svårt att räcka till speciellt när de är inne i tuffare faser. Hon är så galet klok och omtänksam vår stora tjej och jag vill verkligen inte att hon blir den där duktiga flickan, utan hennes känslor och behov är precis lika viktiga som hennes lillasyster. Därför är det så viktigt med egentid och något vi prioriterar. Lika viktigt för oss båda & jag känner mig fylld i i hjärtat efter idag.

Då hon vaknade pigg frågade jag om hon ville hitta på något, men hon ville att vi bara skulle vara hemma, hon och jag. Så då blev det så. Vi åkte till förskolan i pyjamas och lämnade Nora, sen åkte vi till affären, Hollie valde tre paket glass som hon själv bar hem och packade in i frysen. Hon fick frukost i soffan och vi ritade i varsin målarbok. Hon lagade lunch med mig och efter fick hon välja och valde då att vi skulle bada och sen mysa i hennes rum. Hon fick ha fingerfärg i badet när jag gått upp och efteråt ville hon att vi skulle ha likadana morgonrockar och ta upp popcorn, bubbelvatten och film till hennes rum. Nerbäddade i hennes säng, mumsandes på popcorn mitt på dagen framför Lilla Jönssonligan och jag kunde inte sluta titta på henne och njuta av att få vara tillsammans. Min älskade lilla tjej som säkert åt 6 glassar idag, men vad gör det om hundra år tänker jag 🙂

Tycker det är fint att få pyssla om helt när de är hemma med en. Jag försöker allt vad jag kan att lägga bort all jobbstress/tankar och ge henne mig 100 %. Hon är värd dett & jag vet att jag skulle ångra mig om några år om jag inte tog vara på dessa tillfällen när de faktiskt vill ha en sån här dag tillsammans. ❤️❤️❤️

Ha nu en fin kväll!

Varma kramar,

N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. nadjamayr
   nadjamayr

   Åh tack <3
   Nä jag tror inte det, inte till sina barn, sin kärlek, familj eller vänner heller. Viktigt att påminna sig om <3

stats