Kärlek och pepp | Nadja Mayr
nadjamayr

Nadja Mayr

Annons

Kärlek och pepp

Wow jag har blivit så kärlekbombad idag ❣️ Ni, vänner och familj, blir alldeles blödig. Fy så fina ni är. Kan knappt förstå det. Så fint med alla ord och erbjudanden om att ställa upp. Jag är inte alls bra på att ta hjälp, men ska verkligen bli bättre på det i år. Har lovat mig själv det, att våga ta emot mer och att prioritera mig själv ibland, ta för mig och avsätta tid.

Bestämde mig iaf idag för att göra allt för att vända den där jobbiga känslan. Köpte färska rosor. Åt en favorit lunch. Lyssnade på podd. Drack massa kaffe. Hämtade Hollie tidigt. Unnade mig lite nya produkter och BUS. Ett besök hos frissan. Ett bad. Lite hemmaspa. Hämtmat. Ett glas rött. Positiva tankar och lite tid med min stora kärlek.

Lite kärlek, en bränna och nyfixat hår livar upp 🙂 Känner mig stärkt inför helgen och tror och hoppas att den kan bli fin ändå, trots sömnbrist, en trött mamma och utan mannen ❣️

Kram på er och igen, TACK, era ord betyder världen för mig ❣️

Kärlek N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats