nadjamayr

Nadja Mayr

Kärlek och tårar

Hej vackra,

Igår firade jag och min kärlek 5 år som förlovade. Han friade här på ön i min mormors kök, så nervös att han knappt fick fram ett ord.. Dagen fortsatte med en sen frukost på kallis och bubbel i en solsäng. Sen bjöd han ut hela våra familjer på en helt underbar middag. Dagen efter firade vi tillsammans bara han och jag med en än mer fantastisk kväll på ett mysigt ställe som han hade ringt till innan och styrt upp allt, kände mig som en prinsessa.

Sen dess har vi firat varje förlovningsdag här på ön. Igår firade vi hemma på altanen, med tänds ljus, charkbricka och champagne. Vi hade tänkt att ha picknick på stranden men det var lite moln och vi vill tajma det med en fin solnedgång så det får bli en annan dag..

Kvällen slutade tyvärr med att min telefon helt dog och ominstallerade sig så blev av med alla bilder och filmer från senaste året. Så dumt att inte ha säkerhetskopierat den. Så kvällen slutade tyvärr i tårar, såå himla ledsen. Alla bilder sen Nora kom, alla filmer på tjejerna, alla fina minnen från denna sommar. Känner mig fortfarande ledsen faktiskt.. Men som vanligt så kramade han mig och sa att det löser sig och jag vet ju att med honom gör det alltid det. En av de sakerna jag älskar med honom, tryggheten, älskar också vardagen och allt vi vågar satsa på. Att drömmar blir verklighet med honom.

Nu blir det att fota och filma så mycket minnen som möjligt resten av sommaren. Och njuta av nuet.

Tack älskling för de fem bästa åren hittills, för att du fick mig att känna mig som världens lyckligaste den dagen jag fick säga ja till dig, för allt vi uppnått och upplevt sen dess, för att du alltid säger att det löser sig och att det faktiskt alltid gör det också, för att vi vågar drömma och förverkliga och framförallt, skål för världens finaste tjejer! Älskar dig, älskar livet med dig och älskar tanken på framtiden tillsammans !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katarina

    Vad sorgligt med alla bilderna…jag har en inställning i telefonen (IPhone) så att allt säkerhetskopieras automatiskt varje natt när den ligger på laddning – lite sent att tipsa dig om det nu kanske… ❤️

stats