nadjamayr

Nadja Mayr

Kärlekshelg

Inlägget innehåller annonslänkar

God morgon 💕

Ligger och drar mig i sängen bredvid lillan som sover, dom andra är upp och tittar på Lotta 🙂

I fredags åkte ju vi till Steam Hotell, fick det av mannen i present. Det kändes lite i hjärtat att åka ifrån tjejerna med allt hade gått jätte bra. Hotellet var sjukt snyggt överallt och med en fin utsikt över vattnet. Mörk inredning och pulserande musik och en lite känsla av New York.

Vi tog ett glas i baren innan vi hängde på spat en stund. Härlig utsikt från utomhus poolen och de sköna vilosängarna. Vi beställde in ett glas där med innan vi gjorde oss iordning för middagen. Högst upp på 18e våningen, snyggt, mörkt och härlig stämning. Tyvärr var maten inte alls bra, till och med dålig tyvärr. Så det var en besvikelse såklart, hade förväntat mig mer. Hoppas dock att vi bara hade otur eller något för gillade verkligen stället i övrigt. Men hur som, det gjorde inte så himla mycket, vi drack gott vin, pratade och skrattade i timmar och somnade så gott sen. Vi hade verkligen det så mysigt och det känns hur välbehövligt det är med lite egentid med varandra ibland.

Tacksam både för ett riktigt mysigt dygn och än mer tacksam för känslan i kroppen när man vaknar morgonen efter och man längtar efter tjejerna med hela kroppen.

Klänning Zara & skor HÄR.

Klänning HÄR & tunika Zara

Byxor HÄR och body HÄR

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats