nadjamayr

Nadja Mayr

Kokos och mango smoothie + lite tips

Något min lilla skatt älskar är smoothie till sin mammas stora glädje. Har gjort det till henne sen hon var liten och då hade jag ofta välling eller grötpulver i för att göra den riktigt mättande.

Ska vi äta en senare middag eller göra något efter förskolan brukar jag ha med mig en smoothie till henne som hon får dricka i bilen. Ett perfekt sätt att få i henne nyttigheter och så är det ett väldigt bra mellanmål enligt mig.

Idag gjorde jag en smoothie på 1,5 dl kokosmjölk, 1 dl fryst mango, en blodapelsin, 1 tsk kokosolja och 1/2 banan. Brukar boosta med en halv avokado om jag vill att den ska vara mer mättande eller om jag har hemma så har jag i lite bladspenat, innehåller massa nyttigheter utan att ge för mycket smak.

Måste beställa någon bra smoothiemugg till Hollie dock, denna från Royal design hade varit perfekt med sugrör och lock, någon som har den och vet om den är bra? HÄR . Har tänkt att jag måste köpa en flera gånger men blir aldrig av. Såna här har jag och serverar i hemma, de är ju super fina men inte lika praktiska att ha med, HÄR. Denna vore ju så perfekt till mitt citron och ingefärsvattan KLICK. Eller denna, sååå snygg KLICK.

KRAM 💗

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Hade den i massa år när jag tog med smoothie till jobbet varje dag. Nu blev sugröret lite äckligt efter ett tag så är slängd. Grym är den iaf! Extremt barnsäker med. Man måste ha ett sug för att få upp något ur sugröret om du förstår vad jag menar sen stänger man för sugröret 🙂

stats