nadjamayr

Nadja Mayr

Kombinera jobb och föräldraledighet

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar till Bubbleroom

God kväll vännen ❣️

Igår tog jag ju en helg ledig kväll och det var verkligen såå himla skönt. Ikväll har det däremot blivit mycket jobb. Är hemma med båda tjejerna på fredagar så behöver alltid förbereda en del på torsdagar..

Men jag älskar det, älskar att få ha mitt egna, vara kreativ, fota, redigera och skriva. Att få vara hemma med en liten och samtidigt göra något som stimulerar och utvecklar mig passar mig så bra. Visst är det tufft ibland, men hade aldrig bytt bort det. Ska fortsätta jobba lite och sen ta en kopp te framför Younger..

Bland det bästa jag vet, att bara pausa med en kopp kaffe. Uppkrupen i soffan eller ute på altanen. Behöver dom där små pauserna när dagarna annars går i ett med jobb och små..

Imorgon ska vi börja göra julfint här hemma.. Längtar!

Önskar er en fin kväll ❣️

(Mysigaste byxorna HÄR, såna här byxor som jag gärna lever i, mysiga och fina, älskar.. Stickad tröja från Zara. Älskar mina vinterskor, varma och snygga, HÄR. )

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats