nadjamayr

Nadja Mayr

Komma igång med yoga

Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till Bubbleroom

God morgon vackra du <3

Jag har länge velat komma igång med yoga, jag tror verkligen att det är bra att göra det till en del av ens liv. Att ge sig själv en liten stund varje dag. Jag älskar ju att träna, men för mig har det nästan bara blivit gym och promenader. Yoga känns som ett väldigt bra komplement till den formen av träning och för min kropp, men också som något jag behöver i mitt liv av andra skäl.

(Världens skönaste byxor att både yoga och mysa hemma i (HÄR), tofflor från UGG och sporttopp VS)

Jag kör på ganska hårt och ber sällan om hjälp, sitter i timmar på kvällarna och jobbar så fort barnen somnat. Jag älskar det, jag älskar familjlivet och jag älskar mitt jobb. Men det kan också innebära en del stress och inte så mycket tid för att bara vara jag, reflektion, andas och verkligen vara här och nu, lyssna in min kropp och känna efter.

Så nu har jag satt upp som mål att ge mig själv 15 min yoga, minst fem dagar i veckan. Till att börja med fram till jul. Jag vill verkligen få in denna rutin och för att jag ska få det behöver jag sätta upp denna typ av mål. det funkar för mig.

Jag gör så att jag dricker en hälsoshot, ett stort glas vatten och en kaffe på morgonen, när Hollie är lämnad på förskolan och Nora somnar sin första gång vid nio så sätter jag på en spellista på Spotify som heter Yoga och meditation. Tänder lite ljus om inte det redan är gjort och hoppar i sköna träningskläder. Sen kör jag ett program i appen Yoga wave, där finns det en 5 veckors introduktion, där man börjar med 5 min solhälsningar och sen får prova på 2-3 positioner. Jag avslutar med att bara ligga på mattan, andas och känna efter en stund. Jag är inne på dag 3 nu, så du bockar av vilket är skönt. Detta är det första jag gör när Nora somnat, för att det verkligen ska bli av, resten får vänta..

Det har varit helt fantastiskt att börja dagen på detta sätt, att verkligen ge sig själv en kvart som bara är för dig.

Har ni tips på andra appar, program, böcker eller liknande så kan ni väl skriva en kommentar, både för mig och alla andra som är sugna på att komma igång..

Önskar dig en fin onsdag,

Stor kram N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Men tack för tipset :). Måste kolla in appen.
    Jag har också kört som fler andra här inne tydligen: Yoga med Adrienne på youtube. Hon är lättsam att lyssna på och hennes klasser är ganska “roliga”.
    Måste testa köra Yoga jag också som en rutin. Gjorde det varje dag innan jag fick barn, nu aldrig. Ger mycket lugn i själen.. Och 15 minuter borde man ha tid med… ;).

stats