nadjamayr

Nadja Mayr

Kost under graviditeten

God morgon soliga söndag, 

Underbart men kallt väder idag! Lugn morgon med kaffe i soffan innan vi tog en morgonpromenad, brr så kallt.. Nu väntar Ikea och lite annat fix.. 


Fick en komentar från en läsare som saknar “Veckans kost” inläggen. Det gör jag med! Men tyvärr har  jag så svårt att skriva dom nu. Jag har noll inspiration när det kommer till mat och knappt något matsug. När jag veckohandlar är det i princip inget som känns lockande och gott i matväg. 

Tycker det är så segt. Kan bli sugen på syrlig frukt , oliver, popcorn, isvatten och lite annat, men sällan någon mat. Så här blir det mest enkel mat, hämtmat eller typ mackor, gröt eller liknande. Hoppas det vänder snart men just nu har jag tyvärr inget inspirerande att komma med och äter det jag för dagen känner att jag klarar av. 

(Träningskläder från https://www.stronger.se/se/) Försöker att inte lägga någon större vikt vid detta utan acceptera att det är så här nu en kort period och vara snäll mot mig själv, jag ger kroppen det den är sugen på och de jag slipper må illa av. Boostar med frukt och grönsaker och är vi iväg köper jag gärna en smoothie. 

Hoppas ni förstår. Lovar att börja så fort inspirationen finns igen 💗 

KRAM 💗

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline

  Har följt dig länge och fått så mycket inspiration .
  Idag plussade jag med mitt första barn och är överlycklig .
  Är dock redan svullen, gör ont med byxor osv .
  Hur kände du i början av graviditeten och hur klädde du dig bekvämt ?
  Tack för en superbra blogg ❤

stats