Nadja Mayr

Kycklingsallad med bär, fetaost och pinjenötter

Gårdagens middag var så fräsch och god, dessutom är den boostad med massa nyttigheter..

Recept:

  • Marinerade kycklingen i 4 msk rapsolja, 1 msk soja, 1 msk pressad citron, 1 msk hackad färsk timjan, salt och peppar. Sen tillagar jag den i ugnen i 25 min på 200 grader. Låt den vila under folie i 10 min.
  • Dressing: 2 msk olivolja, 1 msk balsamvinäger, lite pressad citron, hackad timjan, salt och peppar.
  • Sallad: Allt du gillar, jag hade bladspenat, fetaost, paprika, jordgubbar, melon, blåbär, tomat och rostade pinjenötter. Tillsätt ev lite kokt pasta.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats