Nadja Mayr

Lediga dagar och magiska stunder

Hej vännen ❣️

Det har varit tyst här ett tag men det är egentligen bara för att jag varit ledig, jag har känt mig så avslappnad och i semestermode att det helt enkelt inte blivit av att jag gått in här och skrivit.

Vi har haft underbara dagar med såväl regn sol strålande sol. Idag är det riktigt varmt på ön. Men de dagar de regnat har vi njutit lite extra, åkt till mysiga fik vid havet, tagit in en god kaffe och ett glas rose mitt på dagen. Gått i våra små favoritbutiker, tänt ljus och ätit gott. Det rör mig inte de dagar regnet faller längre, även om jag alltid gillat regn har de kunnat stressa mig under semestern. Men nu bara myser jag. Det är så lätt hänt att man väljer att åka till de där mysiga platserna och besöker favorit restaurangerna de dagar solen skiner. Men det är faktiskt så vackert att vara vid havet när regnet öser ner, att sitta inne eller på någon uteservering under tak, njuta av maten, utsikten och regnet som smattrar.

Igår tog jag det helt ledig, vi tog pågrund av jobb en natt i Visby, jag gör ett samarbete med scandic så vi körde en staycation och förutom att fota massa material så var vi helt lediga, var tillsammans, badade, njöt av magisk mat (åt på lindgården, tips) och kröp ner i sängarna tillsammans med barnen. Ett underbart dygn.

Hoppas ni njuter av ledighet vart ni än är, vad ni än gör och oavsett om solen skriver på er eller om regnet snattrar utanför.

All kärlek,

N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats