Ledsen | Nadja Mayr
nadjamayr

Nadja Mayr

Annons

Ledsen

Det har varit väldigt mycket för mig ett tag nu, mycket jobb, förändringar, två små, väldigt mycket sjukdomar. Att vara mamma och karriären är det som har fått tagit störst plats. Annat som också egentligen är väldigt viktigt för mig har hamnat lite på sidan, vilket gör mig ledsen. Har inte heller varit så bra på att ta hand om mig själv, lyssna på kroppen, vila och bara bara Nadja.

Jag ska egentligen inte klaga för på ett plan har jag aldrig känt mig så lycklig, så glad för vad jag har och så förväntansfull på en sommar.. men idag känner jag mig bara ledsen.

Jag känner mig slut. Har varit stressigt under en längre period och mycket av det jag gör har blivit halvdant, jag hinner inte riktigt med och det är så mycket jag önskar att jag hade tid för som jag inte har kunnat prioritera. Jag tar lätt på mig för mycket och lägger mycket känslor i allt. Har spänningshuvudvärk och ont i bröst och rygg. Läkaren sa att det kunde vara allergin mot penicillinet min kropp reagerar på eller så säger den bara ifrån.

Det är inte alltid lätt, jag har dåliga dagar, jag känner mig otillräcklig och osäker. Jag vill att ni ska veta det. Det är okej att känna sig så ibland. Alla gör det. Jag fokuserar oftast på det som gör mig glad, på vad jsg har och vad som inspirerar mig, men självklart är inte alla dagar bra dagar, inte för någon.

Nu ska jag lägga mig bredvid Nora, snusa på henne, tanka kärlek och energi och sen ska jag ta tag i jobb, prioritera det viktigaste och ta en sak i taget. Försöka vara snäll mot mig själv. Snart är det sommarlov 💗

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Liwe

  Hej, kram till dig! Vill säga att även vi läsare (åtminstone jag) också har mycket, hinner inte gå in lika ofta som du uppdaterar och hade du inte uppdaterat på ett tag hade jag nog knappt märkt det, och det hade definitivt inte vart så att det gjort att jag slutar läsa. Tvärtom – jag har tex slutat läsa Isabella Löwengrip eftersom jag inte har tid att läsa de många och långa inlägg hon gör.
  Ta hand om dig och jobbba/uppdatera när du har tid och lust, vi läsare är kvar ändå!

 2. Jennie

  Njut av att vara mamma och låt karriär vänta ett tag. Det går inte att göra allt samtidigt. Va rädd om
  Dig ❤️

 3. Sofia

  Känner verkligen igen mig! Har en son som är någon dag yngre än din lilla tjej och jag känner precis som du.. viktigt att stanna upp och njuta av barnen. Bra att du inser det, kram!

 4. S

  Känner verkligen igen mig! Har en son som är någon dag yngre än din lilla tjej och jag känner precis som du.. viktigt att stanna upp och njuta av barnen. Bra att du inser det, kram!

 5. Sandra

  Hej Nadja! Å jag känner verkligen igen mig i vad du skriver.. Jag blev nyligen inspirerad av en ledarskapscoach, och tänker att det kanske också kan vara ngt för dig..☺️ Han tipsade mig att varje dag tänka på att ”ett Ja betyder Nej till något annat”.. Min ambitionsnivå är alltid hög, och jag VILL alltid så mycket. Jag har ett roligt jobb med högt tempo, en fin 2årig son, en fantastisk sambo, otroliga vänner, försöker träna och ta hand om mig själv.. Timmarna går inte riktigt ihop, jag vill hinna allt! 🙈 Jag tycker ofta att projekt låter roliga och ”helt rätt för mig”.. men glömmer bort att tänka på, har jag TIDEN? (Oftast inte)
  Så nu försöker jag tänka ” om jag tar på mig denna uppgift, så kommer det ta ca 6timmar att göra. Har jag 6timmar till övers? Inte? Kan jag frigöra 6timmar? Inte? Då får jag tacka nej”.. det låter simpelt, men var definitivt något jag behövde höra..
  hopps iaf att du hittar balans snart! Och att du hittt tid att då ta hand om DIG, så att du kan njuta av ditt fantastiska liv(och familj). Massa kramar!💞💞💞

 6. Emma Grass

  Var rädd om dig! Det är så lätt hänt att vilja högprestera på alla plan samtidigt – och kontentan blir att inget blir bra istället. Jag var sååå nära att gå in i väggen under våren. Så nära att jag blev rädd. Rädd för att inte orka vara en bra mamma till mina små tjejer, rädd för art inte orka gå till jobbet, rädd för att inte orka hålla i mitt äktenskap, rädd att inte orka finnas där för mina vänner.
  Så bromsa i tid! Det är bättre att ta en kortare paus för att tanka energi och kärlek – än att krascha helt.
  Styrkekramar från en småbarnsmamma till en annan 💕

Annons
stats