nadjamayr

Nadja Mayr

Livet just nu

Hej vännen ❣️

Kikar in här en snabbis innan jag tar långhelg och njuter av några dagar ledig på vårt älskade Gotland med familjen. Det har varit extremt intensiva veckor med flytt, vab, mycket jobb och nu med att börja utbildningen till coach.

Sitter just nu på flygplatsen, beställt ett glas vitt, lite nötter och smälter dagen innan jag släpper allt under helgen. Mannen och tjejerna tog båten tidigare idag. Längtar efter dom, vårt lyckoplats och närheten till havet.

Okej till utbildningen.. Jag kommer alltså att plugga till coach från nu och fram till januari. Och wow vilka magiska dagar, sjukt intensiva, lärorika, utmanande, omtumlande och roliga. Det kommer bli en stor inre resa också och det sätter igång mycket tankar och känslor. Jag tror jag kommer lära mig mycket om mig själv men jag känner mig öppen och nyfiken för det: så tacksam att jag lyssnade på magkänslan och tog detta steg, just nu känns det som stt det kommer ha en stod betydelse både för mitt bolag och för mig som person. Och en erfarenhet för livet.

Känns fint att ha landat efter flytten nu, älskar vår lägenhet och det är en lycka i sig att känna sig hemma. Ser med väldig förväntan, lugn och pepp fram emot 2020 och allt vad det kommer att ge ❣️

Ha nu fina dagar så hörs vi på måndag,

Med kärlek, XX

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ida

  Hej. Letar just nu efter utbildningar till coach eller liknande, jag har hittat flera olika ”skolor”. Vart pluggar du och kan du rekommendera den ?

 2. Ida

  Ääälskar ert nya hem, det är så otroligt fint och harmoniskt!
  En fråga, var har du köpt dina vita fluffiga julkulor?

 3. Moa

  Vilket fint inlägg att läsa Nadja.
  Och orden “Sitter just nu på flygplatsen, beställt ett glas vitt, lite nötter…”, låter så lyxigt på ett fantastiskt sätt till att se till sig själv <3

  Fin helg vännen!

 4. Patricia

  Hej Nadja, jag är också utbildad lärare och har flera gånger funderat på att studera till just coach. Vilken utbildning är det du går? (tänkte eftersom du verkar så peppad och nöjd med första intrycket av utbildningen) 🙂

stats