nadjamayr

Nadja Mayr

Livet just nu 

Hej vackra du 💗 

Hollie vaknade tidigt imorse så efter ett par koppar kaffe, tog vi en cykelrunda hon och jag. Lika bra att ta vara på dagen från start! Göra det bästa av den, njuta av att få gå upp före alla andra och utnyttja den till fullo. Älskar att cykla här, både bra träning och sån frihetskänsla! 

Varje gång vi är här gör vi små saker som tar oss närmare våra mål och drömmar för huset och trädgården. Denna sommar har vi planterat 5 olika rosenbuskar, denna är min favorit! Hur fin?! Ser ut som en pion. Har verkligen inte gröna fingrar, men vill lära mig mer. Tycker det är så mysigt och vackert med mycket blommor i trädgården. Att kunna plocka in sin egna lilla bukett efter morgonrundan… drömmigt!

Hollies söta klänning är från Kenzo och både den och de helt ljuvliga skorna kommer från Babyshop.se

Nu sover hon och när hon vaknar ska vi cykla bort hela gänget till Surflogiet vid Tofta, äta god lunch och leka, ett väldigt barnvänligt ställe och sjukt charmigt. Så härligt med aktiva dagar utan måsten.


(Gårdagens: Kjol Stylelevel, topp Stylelevel och tröja Bubbleroom) 

Igår åt vi en magisk middag på Stelor med våra underbara vänner. Älskar matupplevelsen och det är ren lycka att ha detta ställe på gångavstånd! Semester, harmonin och livet just nu, tacksam är bara förnamnet. Så många fina stunder vi kommer få med oss att minnas 💗

Hoppas ni också får njuta av somaren, vart ni än är 💗 

XX

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats