Nadja Mayr

Livet just precis nu

Hej vännen och välkommen fredag <3

 

Fredag är nog min favoritdag tror jag. Älskar att ha hela helgen framför mig med familjen, alltid lite pirrig och förväntansfull. Känner lixom att jag har allt jag behöver när jag får vara tillsammans, lediga, ha myskläder, tända ljus, god mat och ett gott glas vin.. Bara landa. <3 Tacksam över den känslan. Imorgon har mannen lovat att laga moules till mig, älskar och så ska vi ha en liten hemmadejt när de små somnat, planera en resa och lite annat mys. Känns som en perfekt helg efter en bra vecka fylld av jobb, träning och barnen.

Det blir lite dålig uppdatering här nu pga att jag lägger en hel del fokus just nu på utbildningen och på att starta upp med coachingen. Vilket är så kul! Jag har lärt mig att det inte går att göra allt samtidigt, så drar ner lite på inläggen här under en tid och kikar kanske in 2-3 gånger i veckan, hoppas det är okej med er. <3

Veckan har varit så himla fin och äntligen har jag börjat känna den energi och bubblande glädjen i mig som saknats. Det tar tid när man kört på för hårt att bygga upp, men jag har verktygen sen jag själv gick hos en coach för 7 år sen ungefär och har lagt mycket fokus på att ta hand om mig själv senaste tiden. Så så glad över de. Vilken trygghet att få känna att man har det inom sig.

I och med flytten föll väldigt mycket på plats, vi känner en annan ro här och en balans i att kunna spendera mer tid på Gotland, med varandra, få en enklare vardag och kunna fokusera på de drömmar vi vill uppfylla i vårt sommarhus. Att sen landa i beslutet att inte 100 % jobba med mina sociala kanaler och unna mig att utbilda mig i något jag brinner för gav också otroligt mycket. Det känns så fint att beslutet landade i höstas och att jag nu denna vecka haft mina 3 första klienter och bokat in 7 till. Det är otroligt utvecklande och givande och ser väldigt mycket fram emot att fortsätta utbildningen under våren. Jag vet inte precis vart jag vill att det leder, om jag vill göra detta på heltid eller vid sidan om mina kanaler, bara för min personliga utveckling eller om jag vill kombinera coachingen och få in den i min roll som lärare, som jag faktiskt också älskar. Men det känns faktiskt skönt, att ta den här tiden att fokusera på det jag vill just nu och känna in, man behöver inte ha alla svar klara för sig.

 

Jag har också denna vecka hittat tillbaka till den morgonrutin jag drömt om sen jag blev mamma haha, nä men innan barnen gick jag alltid upp en timme före mannen, tog en kaffe, en pw och sen en lugn stund i soffan. Våra barn vaknar fortfarande tidigt och kan stöka på nätterna så är inte där riktigt än men har iaf börjat ställe kl 5.40, då smyger jag upp, slår på kaffebryggaren (som jag preppar dagen innan), tänder ljus, yogar i 15 min (oftast i min pyjamas, lugn yoga med fokus på andning och att väcka kroppen) och sen njuter jag av kaffet och gör mig iordning i lugn och ro. Vid 6.15 har Nora vaknat denna vecka och då har jag precis blivit klart. Det kan hända att hon vaknar 5.30 ibland och då får det vara okej att det inte blir något eller om hon vaknar mitt i, då får jag vara glad för den stund jag fick. Oavsett så är det så värt det för mig, jag mår så otroligt bra av en lugn start, lite egentid och en stund på mattan. Och att sen när tjejerna väl kommer upp så har jag all tid för dom, ljus är tända och lite lugn musik är på, så det blir en mysig start även för dom.

Så med ett lätt hjärta, en fin känsla i kroppen och bra energi så vill jag bara önska er en magisk fredag, tacka för all kärlek ni ger mig varje dag och skicka en stor varm kram <3

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lotte

    Det är sååå skönt att få en stund själv. Min klocka ringer typ alltid 4.45 för jag börja jobba 6.30-7.30 men ska ofta lämna barn först. Men någon gång ringer klockan tidigare och jag tar ett pass på gymmet först 🙂 Det finns nästan inget bättre än att starta dagen så.
    https://lotte4.blogspot.se

  2. Caroline

    Jag vill också verkligen börja kliva upp innan min dotter, men inte fått till dicoplinen än. Ställer om klockan tex… men det vore så skönt!

stats