nadjamayr

Nadja Mayr

Ljuvliga höstplagg från Polarn O. Pyret

Inlägg i samarbete med Polarn O Pyret

Hej vackra du,

Hoppas du haft en fin start på veckan.. Jag lovade ju att visa er lite mer av Polarn O Pyrets nya underbara kollektion, det har verkligen varit ett så roligt samarbete med fantastiska kläder som jag så gärna visar upp. Jag har valt ut två favorit outfits till Hollie för lite mys på stan, som sen bästa Sandra Rogers fotade oss med. Allt Hollie har på sig kommer från Polarn O Pyret förutom skor och rosett. Så kul med modeinriktade plagg, tuffa, sköna och enkla att matcha med resten av garderoben. Dessutom med den fantastiska kvaliten som Polarn O Pyret alltid stått för.

Spana in detta grå set, detaljerna, alltså är helt kär, hur tufft och sportigt känns det inte? Men ändå lekfullt och hur bekvämt som helst att leka och busa i..

Sandra_Rogers_Photography_(34) Sandra_Rogers_Photography_(35) Sandra_Rogers_Photography_(37) (1) Sandra_Rogers_Photography_(37) Sandra_Rogers_Photography_(51) Sandra_Rogers_Photography_(53) Sandra_Rogers_Photography_(54) Sandra_Rogers_Photography_(55) Sandra_Rogers_Photography_(57) Sandra_Rogers_Photography_(58) Sandra_Rogers_Photography_(59)

Sen valde jag rosa leggings och bodyn med de fina detaljerna och den mjukaste västen över, hur sött? Så fint och mjukt, en perfekt outfit nu till hösten.. En väst är perfekt för lite extra värme men som ändå känns tuff och enkel att röra sig i.

Sandra_Rogers_Photography_(126) Sandra_Rogers_Photography_(127) Sandra_Rogers_Photography_(128) Sandra_Rogers_Photography_(130) Sandra_Rogers_Photography_(131) Sandra_Rogers_Photography_(133) Sandra_Rogers_Photography_(137) Sandra_Rogers_Photography_(140) Sandra_Rogers_Photography_(141) Sandra_Rogers_Photography_(152) Sandra_Rogers_Photography_(153) Sandra_Rogers_Photography_(159)

Mamma mini matchning med min stora tjej. Dagar spenderade med henne är helt klart dom bästa. 💗

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefin Johnsson

  Jättefina kläder på jättefin tjej☺️ Hur är Polarn och Pyret i storlek? vilken storlek har din dotter?
  Mvh Josefin

 2. Viktoria

  Wow😍😍😍😍vilka söta bilder.. så så
  Du är så vacker och din dotter så så gullig och söt.

  All kärlek till er❤

stats