Lycka, drömmar hit och dejt | Nadja Mayr
nadjamayr

Nadja Mayr

Annons

Lycka, drömmar hit och dejt

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej fina 💗

En vacker dag här på ön som startade med en PW till havet, lite träning och häng på stranden. Har hunnit träna ganska mycket här vilket jag är så glad för. Får någon lyckokänsla och lugn i kroppen av att promenera, träna och vara vid havet som inget annat ger mig. Blir en lyckligare och bättre person av att få röra på mig, så glad att jag gjorde den upptäckten för ca 10 år sen.

Nu ligger jag och lyssnar på musik i solen medan barnen sover, förut fixade hag alltid då men gar blivit bra på att släppa alla måsten och ta mig tid för sånt som ger energi och sånt som är semester för mig.

Ikväll ska vi faktiskt ut och äta bara han och jag, första gången sen Nora kom. Det var ju här vi en gång träffades. Här vi förlovade oss och vi älskar ju Visby så mycket så det ska bli helt fantastiskt 💗

Lite drömmar till vårt lilla drömhus här 💗💗💗

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Moa

    Vad härligt ni verkar ha det! Vi åker till Gotland med vår lilla (lika gammal som Nora) om 3 veckor. Kan du inte göra ett inlägg med dina bästa tips? Äta/fika, sevärdheter osv. Behöver inte vara typiska turistställen utan gärna lite guldkorn.

Annons
stats