nadjamayr

Nadja Mayr

Magisk helg

Åh vart ska jag börja, vilken helg. Vädret har varit magisk, blåsigt, friskt, varmt, soligt och ljuset alldeles gyllene och fint, sp där som det bara blir på hösten. Havet har varit stormigt och vågigt och sett så där mäktigt ut. Vi har myst i stickade tröjoroch legat i solsängarna med ett glas bubbel. Fångat solnedgången på en kvällspromenad ner till stranden. Så vackert att det nästan är svårt att ta in. Ätit fantastisk mat, pratat, druckit vin, gått, andats, vilat.

Första gången jag åkt ner själv sen vi köpte huset och är så tacksam över att även kunna göra såna här resor hit. På onsdag åker vi igen, men då hela familjen.

Kände när jag kom på ön hur rätt beslutet känns att sälja hemma för något mindre och för att kunna spendera mer tid på ön. Havet och platsen gör något med mig, känner mig aldrig så lugn, så hemma och så lycklig som där.

Tack livet för att jag hittat en sån plats som får mig att känna så.

Några ställen att besöka under hösten: Stränderna, så vackert året om. En lunch eller en krämig cappuccino och en dessert på Djupvik resort, en middag på Surfers (lova att äta tofun & om ni gillar Bloody Mary så hittar du dom bästa här) och ett glas vin eller två på vinbaren inne i Visby.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Om man vill åka dit på semester och hyra stuga, var tycker du man ska leta då?
    Har aldrig varit på Gotland men vill verkligen ta en semestervecka där. Vill liksom ha bra avstånd till allt det bästa, haha!

stats