nadjamayr

Nadja Mayr

Måndag och 5 saker jag är tacksam över idag

God morgon vackra du <3

Hoppas dagen startat på ett fint sätt. Jag känner mig utvilad efter en lugn helg och är lite extra glad över att alla nu är friska efter mycket VAB. Vi har hängt med vänner, ätit fishtaco och myst. Varit på IKEA och fixat massa här hemma. Varit på badhuset med Hollie och iväg på söndagsmiddag. Satt ihop vagnen och lite annat inför lillasyster 🙂

Jag startar veckan med att tänka på fem saker jag är tacksam över för att gå in med en härlig känsla och inställning.

  • Jag är tacksam över att jag och mini i magen mår så bra, jag kan verkligen njuta nu i slutet och det känns så fint att få göra det, vet precis hur tuff en graviditet kan vara. Kanske är detta min sista och då är det fantastiskt att få en så fin upplevelse.
  • Jag är tacksam över mitt jobb, det går så otroligt bra just nu och det är så underbart att kunna kombinera något som inspirerar, driver och motiverar mig med att få tid för vila, boa och njuta.
  • Jag är tacksam över vårt hus, det är så skönt att ha landat och kommit hem. Det är massa saker kvar att göra men det är lite mysigt att ha dessa små projekt och låta det växa fram. Ser verkligen fram emot att vara mammaledig hemma och inte mitt i två flyttar.
  • Jag är tacksam över att vara just Hollies mamma, hon är en bestämd och ibland trotsig tjej just nu. Men hon är också såå varm, kärleksfull, rolig, klok och jag är så stolt över att denna lilla tjej är min. Mitt hjärta fylls av kärlek varje dag och jag skrattar så mycket med henne. Just nu tycker jag att det är en extra härlig period och jag älskar att vi kan hitta på saker för henne som hon verkligen uppskattar.
  • Jag är tacksam över allt vi har framför oss. Jag ser fram emot att få träffa lillasyster, få hålla henne i min famn, få se henne och Hollie tillsammans. Jag ser fram emot att skåla med mannen i ett glas vin och njuta av en charkbricka när mini är ute. Jag ser fram emot att dricka min morgonkaffe innan jag tar mini på en morgonpw med vagnen. Jag ser fram emot att få spendera första våran och sommaren i huset, att bygga altan och ta det där glaset rosé i kvällssolen. Jag ser fram emot att få spendera precis hela sommaren på vårt happy Place, hela familjen, vi fyra. Cykla med Hollie, ta ett kvällsdopp i havet, hänga på altanen, besöka alla våra favoritplatser, äta gott, dricka gott, promenera och njuta av varandra. Livet just nu, så förväntansfull på det <3

Nu sitter jag vid mitt lilla hemmakontor, har tänt ljus och ska ta första koppen kaffe sen väntar massa jobb, handla inför veckan och hämta mini.

Vi hörs sen,

KRAMAR N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats