nadjamayr

Nadja Mayr

Måndagslistan

Status:

Jag: Jag mår såå fint, att må bättre i graviditeten påverkar verkligen allt, det gör mig gladare, har fått mig att trivas bättre i huset, blir effektivare och mer inspirerad. Och det har verkligen påverkat vår relation bra, att må dåligt under en längre tid blir slitigt!

Hollie: Vår sociala och pratglada tjej, vill helst ha fullt hus hela tiden. Tror att hon har en egen bevis i sin mage och lägger huvudet på min ibland. Så sött ❤️

Filip: Han mår bra och längtar nog minst lika mycket som jag efter jullov. Bästa lekkompisen tycker Hollie 🙂

< strong>Gravid: Vecka 22, magen är ganska stor men inte jobbig och just nu njuter jag av att lillasyster sparkar ❤️Jobb: Oj så mycket jobb jag har just nu, det är galet och känner knappt att jag hinner med. Men det går väldigt bra och det är såå kul!

Veckans planer: Idag ska jag äntligen till frisören, som jag längtat! Får se vad det blir 😉 Imorgon ska jag på ett spännande event med Livly. På onsdag är det julfest hos min bloggportal och på torsdag ska jag på en mysig dejt med mina tjejer. I helgen har vi både kalas och adventsfrukost, mysigt! Och sen ska det ju julpynta också, bästa!!

Det längtar jag efter just nu: Glögg, snö och julmys.

På önskelistan: Vill hitta en fin julklänning, som funkar med magen ❤️

Tacksam över: Min lilla familj, dom är det absolut bästa och viktigaste jag vet. Ord räcker inte till.

KRAM 💗💗

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats