Måndagslistan | Nadja Mayr
nadjamayr

Nadja Mayr

Annons

Måndagslistan

Jag: Jag mår mycket bättre efter förra veckan, har sammandragningar men de gör inte alls så ont längre. Jag tar det ändå lugnt och vill inte riskera något, men känner mig mycket tryggare och har mycket mer energi. Så det känns jätte bra. Än så länge kan jag jobba på som vanligt och vilar så fort jag kan. F är fantastiskt just nu och tar ett stort ansvar med H.

Hollie: Alltså denna roliga lilla tjej som börjar bli sååå stor. Säger i princip hela meningar nu, förstår allt vi säger, busar, skrattar, protesterar och testar. Hon testar mig extra mycket, kan det vara att hon känner av att jag inte orkar på samma sätt som innan? Hur som helst, tänker att testa är en del av utvecklingen och älskar ihjäl mig varje dag ändå 😉 Jag undrar verkligen hur mycket hon förstår, hon säger bebis och ibland slår hon försiktigt och ibland pussar och kramar hon magen. Hon säger lillasyster nu också, så sött <3 Hon är i en väldig utvecklingsperiod och lär sig nya saker hela tiden, mycket känslor och bus i blicken. Hon kan verkligen testa vårt tålamod men är samtidigt världens goaste, vi har inte en tråkig stund med vårt lilla charmtroll.

Gravid: Som jag skrev så känns det mycket bättre men känner mig stor nu, mycket osmidigare och värk i rygg. Måste boka en gravidmassage snart. I takt med att magen växer, växer också längtan efter lillasyster, längtar med hela kroppen och känner mig rik som snart har två små att älska, känns overkligt.

Jobb: Jobbet går bra, jobbar fortsatt 75 % som lärare och resten som influenser, vilket jag kommer fortsätta med under tiden jag är mamma ledig. Så motiverad och peppad och mycket roligt på gång. Nytändning och det syns i resultaten, så himla kul 🙂

Veckans planer: Förutom jobb så har jag bokat in en spraytan hos Missfancy på torsdag, på fredag ska jag på ett event med Sleepo, mysig frukost och sen Formex, ska bli så kul. I helgen har vi ett kalas inbokat och ska börja röja undan i de rum som ska bli lillasysters.

Det längtar jag efter just nu: Förutom mini, så längtar jag sååå mycket efter lite vår och värme. Varje dag ser jag vår och bebis framför mig, sommaren på Gotland hela familjen och blir alldeles lycklig, det är fint att längta ändå.

På önskelistan: En ny juicemaskin/råsaftcentifug, vår gamla gick sönder i flytt, saknar den så mycket. Dels så föredrar jag själv att dricka juicer men även till Hollies smoothies så är de bra att juice vissa saker först. Denna från Ellos. Gärna en riktigt bra blender också, då är man ju verkligen kittad 😉 Denna skulle gärna få flytta hem till mig.

Tacksam över: Så tacksam över att förvärkarna lagt sig och att mini stannar kvar i magen ett tag till <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Ja jag undrar om min dotter testar mig extra mkt nu också. Gravid i v.32 och dottern är 1,5år. Önskar att jag kunde vara positiv och orka med trotset men min energi ligger på minus och jag känner mig som en dålig mamma som inte orkar. Önskar så att jag efter graviditeten får tillbaka energin så jag orkar med två småttingar.

  2. Josefine

    Den från kitchenaid har vi hemma och alla tummar upp för den! Super bra att mixa frukt och även mat till när bebis ska börja äta smakportioner!<3

Annons
stats