nadjamayr

Nadja Mayr

Måndagslistan på en tisdag

Fina, ledsen att listan kommer en dag sent men var tvungen att ta kvällen igår till att vila. Krypa ner i sängen efter middagen och kolla bron. Den är väl både för och nackdelen med detta jobb, att man är sin egen och på ett sätt aldrig är ledig.. men fördelarna väger över helt klart, här kommer iaf veckans lista: 

c4fde202-44c0-48b6-a1bc-97d541e4fe92.jpg

 

Jag: Jag är superförkyld och känner mig ganska ynklig.. Blir helt slut av att både vara sjuk och höggravid. Men det vänder förhoppningsvis snart. Svårt att leverera på topp när man ör dåligt, men får göra mitt bästa och helt enkelt prioritera att ta hand om mig själv lite extra denna vecka.

Hollie: Hon mår fint, hon är i en liten test period men hon mår helt klart bra av att kunna gå till förskolan igen. Tror hon har saknat det, vår lilla tjej är verkligen social och älskar att vara många och med andra barn. I natt sov hon hela natten i sin säng vilket var välbehövligt då jag själv är dålig.. Sömnen när de små är sjuka är ju inte så rolig..

Gravid: Jag mår fint i graviditeten. Längtar efter den lilla så mycket, är så himla nyfiken. Men än så länge kan jag njuta mer av graviditeten än vad jag känner mig trött på den.. Kanske är detta sista gången jag upplever de små sparkarna och den där magiska väntan?

Jobb: Svårt att hålla motivationen och inspirationen uppe när inte energin finns. Första svackan för i år och det är ok. Nästa vecka kör jag igen 💗

Veckans planer: Bli frisk. Sortera alla bebiskläder jag tvättat. Laga god mat, tända mycket ljus och vila. I helgen har jag lite shopping och lunch inplanerat med en vän, hoppas jag är frisk tills dess. Lite roliga samarbeten på gång också 🙂

Det längtar jag efter just nu: En dejt med min man, äta gott, prata, kramas. Ge varandra all fokus 💗 Nästa helg ska vi ha barnvakt, vill passa på innan lillasyster kommer att få lite egentid och sovmorgon 🙂

På önskelistan: Förutom sol och värme drömmer jag om energi och tid att göra klart lillasysters rum. Håller på att fixa lite där inne och det är ju så himla mysigt att få piffa och förbereda där inne.

Tacksam över: Att ha blivit bortskämd två gångar av mina fina vänner. Dom är verkligen underbara. Å även om inte tiden riktigt finns att ses lika mycket som förut så känns de viktigare att ha dom än någonsin. Tankar alltid energi hos dom.

 

Gillar ni dessa listor?! Klicka gärna på hjärtat isf 💗 Och vill ni att jag lägger till någon rubrik? Lämna en komentar 💗 

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats