nadjamayr

Nadja Mayr

Me time 

God morgon! 

Här skiner solen. Hoppas den gör det hos er också. Har precis nattat Hollie så hon sover på balkongen och jag har satt på lite skön musik och tar dagens första kopp kaffe. Om en stund kommer en fin vän över på lunch och mys. Sen ska vi på Miss fancys event. Det är där jag alltid gör min spraytan och ibland även mina naglar. Bästa stället helt klart och världens finaste Linda som ligger bakom det 🙂 F kommer komma och plocka upp Hollie så ska jag ut och äta och få en mysig tjejkväll 🙂 

F har varit lite stressad, mycket på jobbet och så mycket med husbygget. En liten på det också. Så ibland måste man ta en kväll och bara pausa också. Så när han var och spelade badminton städade jag iordning, tände massa ljus, satte på lugn musik och öppnade en flaska vin. Jag gjorde ansiktsmask på både mig och honom. Sen mös vi i soffan bara. Jag kollade husdrömmar och sippade på ett glas och njöt. Så mysigt. 

Fick hem denna serie och fuktmasken var verkligen ljuvlig. Tips tips mot torr hy. Resten måste jag testa lite till innan jag kan utvärdera.

Önskar er en fin torsdag 💗 

Pussochkram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats