nadjamayr

Nadja Mayr

Min adventskalender

Inlägg i annonssamarbete med Yves Rocher

Åh tänk att den där magiska tiden på året börjar närma sig, älskar december och hela uppladdningen inför julen. Att skämma bort varandra, att umgås, tända ljus, baka, vara inne, dricka varm choklad, ta ett gott glas vin under en filt när barnen somnat.. Så himlans mysigt.

I dagarna fick jag hem Yves Rochers lyxiga adventskalender. Suktat på den tidigare år, så lite extra mysigt att få en alldeles egen i år. Den innehåller 24 full-size produkter av deras bästsäljare. Som ni vet älskar jag deras produkter och har skrivit om de flera gånger förut så detta känns ju bara så himla lyxigt. Nu ska jag bara fixa något till tjejerna, inte ofta det är något till mamman i huset som är fixat först 😉

Smidigt att snöre och klädnypor kommer med för att enkelt kunna hänga upp den som man vill. Tänkte att det var extra härligt att ha den vid sängen, vem vill inte börja dagen med en present?!

Kalender brukar sälja slut ganska fort då den kommer i begränsad upplaga, så missa inte att få hem din i tid. Kalendern kostar 799:- (produktvärde 2112:-) Du hittar den HÄR.

Hollie blev lite nyfiken och öppnade några påsar när jag inte såg, haha.. Å kan säga att minst två av mina favoriter finns med.. Så nu längtar jag lite extra, välkommen december <3

Vad längtar du mest efter med December?

Kramar N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats