nadjamayr

Nadja Mayr

Min nya BUS favorit

Inlägget innehåller Annonslänk till Lyko

Här blåser det och regnar, lite extra mysigt att tända ljus och ta en kopp te i soffan innan sängen ❣️

Okej, nu har jag testat Ida Wargs nya BUS och guldolja som jag fick hem i veckan. Testade igår så kan inte säga så mycket om hur länge den håller osv men skriver ändå en recension på det jag upplevt hittills. (Detta är inget samarbete bara så ni vet)

Den doftar på riktigt GOTT, inget bus alla enligt mig. Den helt klart lättaste hittills att applicera jämt, här har jag bara gjort lite fort utan att skrubba innan och ändå tycker jag den blev väldigt jämn och fin. Använt den även i ansiktet.

Alltså färgen, såååå snygg. Älskar! Ger en solkysst ton och inte alls grön eller gul.

Så summan av kardemumman. Jag är kär. Tror fasiken att det är den bästa jag testar hittills. Blir lycklig av sånt här, lycklig över inspirerande kvinnor som lyckas och lycklig över grymma produkter, för hur mycket finare känner man sig inte med lite tan?! Till ett bra pris dessutom, HÄR.

Och guldoljan, vad ska jag säga, om du gillar glow, köp den bara ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Strong Mama

    Jädrans vilken fin färg, brun alltså verkligen brun, är så trött på de orange’a tonerna och människorna därute. 🙂 Jag älskar att det är bloggare som kommer ut med nya produkter och lyckas, så coolt!! Ida är en powerwoman hon med och du är så fin som lyfter upp, mer sånt. <3

stats